Jyri Lahtinen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Jyri Lahtinen
"Pessimisti näkee jokaisessa mahdollisuudessa ongelman. Optimisti näkee jokaisessa ongelmassa mahdollisuuden."

Helsinki

Valmentajana yrityksessä:
JytyCoaching

Moro!

Pitkä ja erittäin laaja-alainen kokemus valmentajana, opettajana ja yksilön ohjaajana yhdistettynä meneillään olevaan uusimpaan ja laadukkaimpaan saatavilla olevaan liikunta-alan koulutukseen Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä (Liikunnan ammattitutkinto) sekä triathlonvalmentajan tutkinto II-taso (Suomen Triathlonliitto/Pajulahti ) takaavat ammattitaitoisen, innostuneen ja innostavan,  juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopivan ohjauksen ja valmennuksen sinulle mieleisillä liikuntamuodoilla.

Itse olen liikkujana ja urheilijana kokenut nuoruusvuosien monipuolisen kilpaurheilun (mm. ratamelonta, jääkiekko, lentopallo), ruuhkavuosien vähemmän terveelliset elämäntavat (+20kg) sekä uuden heräämisen liikunnan riemuihin, joten osaan varmasti asettua myös juuri sinun asemaasi liikkujana.

Nykyään olen innokas kestävyyskuntoilija (mm. 3xIronman, kymmenkunta 1/2-matkan sekä lukuisia lyhyempiä triathlonmatkoja, marathoneja, 1/2 marathoneja ja muita juoksumatkoja lukuisia massahiihtoja sekä perinteisellä, että vapaalla tyylillä). 

Kestävyysurheilu ja sitä tukeva lihaskuntoharjoittelu sekä kääntäen lihaskuntoharjoittelu ja sitä tukeva kestävyysharjoittelu ovatkin tällä hetkellä erityisen lähellä sydäntäni myös valmennuksen osalta.

Lähdetään liikkeelle!

 


Ota valmentajaan yhteyttä