Syke Syke
jarmo hytönen

jarmo
hytönen Miksi et tekisi tänään sitä minkä voit huomennakin jättää tekemättä. No pain no gain. Rasva ei pala valittamalla. Itsepetos on pahin petos. You can do it Kaikki on mahdollista sille joka uskoo

Zibidi1234_5[ät]icloud.com
0401688769
Äänekoski
https://www.facebook.com/PtJarmo/

Valmentajana yrityksessä:
Self employed

Moikka!

Olen 31v mies, 15v treeni kokemusta kuntosalilta, 7v kamppailusta. Treeni metodini perustuu todella puhtaisiin tekniikoihin ja sopiviin painoihin, oikeaseen ruokavalioon ja riittävään lepoon.

Otan asiakkaita laidasta laitaan, rohkeasti vaan yhteyttä niin jutellaan siitä lisää ja katsotaan olenko oikea valmentaja sinulle.

Olen käynyt tsemppari personal trainer koulutuksen vuonna 2016, ja lisäksi verkkokursseja, esim. training foundatioin academy.

Minullekkin tuli nuorena pullistuma selkään ja olen saanut sen omilla ohjeilla täysin oireettomaksi ja pitämään sen oireettomana.

Otahan rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää, olen sosiaalinen ja kanssani on helppo tulla toimeen.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fitness ja body harjoittelu kotona kamppailulajit kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer psyykkinen valmennus ravintovalmennus selkäongelmat
Etävalmennus Helsinki Jyväskylä Keitele Äänekoski Alueena koko suomi