Venla Salmi | Valmentaja | SYKE Tribe

Venla Salmi
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Venla Salmi
Mikään aikaisempi valinta tai kuljettu polku ei määritä tulevaisuuttamme, vaikka se kaikki vaikuttaakin tämän päivän minäämme.

Turku

Valmentajana yrityksessä:
T:mi Venla Salmi

Ihmetyttääkö sinuakin joskus miten ”kaikki muut jaksaa sitä sun tätä, vaikka itse olen ihan veto pois jo pelkän työpäivän jälkeen”? Oletko ehkä jo vuosia ajatellut, ettei liikunta vain yksinkertaisesti sovi sinulle? Ahdistaako ajatus tarkkailevista silmäpareista kuntosalilla, jonka härvelit toimivat itsellesi lähinnä tukipilareina vettä hörppiessä? Entä kuuluuko sinunkin ruokavalioosi surullisen kuuluisia ihmedieettejä, jotka imevät kilojen lisäksi samalla elämänhalun ja järjen mennessään?

Minä en tiedä kaikesta kaikkea, mutta tällä saralla olen paitsi paljon kokenut, myös asioita intohimoisesti opiskellut ja haluan nyt auttaa sinuakin löytämään elämääsi tietynlaista rauhaa, elämänhalua ja tulevaisuuden suunnitelmia, joiden paras osio on päämäärän sijaan juurikin se matka.

Itse koin ylipainon tuoman henkisen taakan raskauden jo lapsena, ja tämän johdosta päädyin myös rajan ”toiselle puolen” dieettien ja liian alhaisten painotavoitteiden pauloihin. Lopulta kultainen keskitie kuitenkin löytyi armollisuuden ja uusien ajatusmallien kautta. Opettelin syömään oikein ja löysin oman liikunnan iloni tanssin maailmasta. Suurimman osan elämästäni olenkin viettänyt tanssisaleissa ja keikkalavoilla, nykyään nauttien työstäni tanssin opettajan roolissa. Lisäksi olen valmistunut lähihoitajaksi kuntoutuksen linjalta sekä Trainer4You:lta hyvinvointivalmentajaksi, kuntosalivalmentajaksi ja personal traineriksi.

Minulta löytyy ymmärrystä kaikenlaisiin elämäntilanteisiin joihin kaivataan terveellistä muutosta – askel kerrallaan. Mikään aikaisempi valinta tai kuljettu polku ei määritä tulevaisuuttamme, vaikka se kaikki vaikuttaakin tämän päivän minäämme. Lupaan sinulle läsnäoloa ja määrätietoista valmennusta, jossa kaksi korvaa kuuntelee, mutta vain yksi suu puhuu.


Ota valmentajaan yhteyttä