Andreas Henricson

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Andreas
Henricson Stay strong and carry the Chi with you every day!

Valmentajana yrityksessä:
Train4life

Olen ammatiltani lisensioitu Personal Trainer sekä PT-kouluttaja. Olen suorittanut Trainer4you Personal Trainer-koulutuksen, kahvakuulaohjaajakoulutuksen sekä voimavalmentajakoulutuksen. Viimeisimpinä vuosina olen kasvattanut tietotaitoa C.H.E.K- instituutin Holistic Lifestyle Coachin ja Exercise Coachin merkeissä sekä Anatomy Trainsin structure & function. Lisäksi olen käynyt monia pienempiä koulutuksia kuten esim. Functionality- trainer, Compactfit Bodyweight coach, Highroller ohjaaja. Haluan jatkuvasti kehittyä sekä oppia uutta, joten kouluttaudun jatkuvasti lisää ja haen uutta oppia sekä laajaa näkökulmaa terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Tämä valtava tiedonjano ajaa minua jatkuvasti eteenpäin ja haluankin auttaa sinua voimaan paremmin ja nauttimaan elämästä!

Synnyin 1984 ja jo pienestä pitäen liikunta oli vahvasti mukana elämässäni. Lähdinkin lukion jälkeen Jyväskylään opiskelemaan liikuntapedagogiikkaa ja tämän jälkeen vuosina 2009-2016 toimin liikunnanopettajana Kirkkonummella ja Martinlaaksossa.

Oma harrastuspohja on pääosin palloilulajeissa joista erityisesti jääkiekko, jalkapallo ja golf ovat sydäntäni lähellä. Lisäksi olen harrastanut lähes kaikkia mahdollista pallopelejä nuorempana. Kuntosaliharjoittelu on ollut aina harjoittelussa mukana enemmän tai vähemmän ja olenkin panostanut monipuolisuuteen myös siinä. Tämä laaja lajitausta on muovannut omaa ajattelua vahvasti kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja monipuolista liikuntaa.

Raskaan urheilun vastapainona olen löytänyt QiGongin keinona purkaa stressiä ja antaa keholle aikaa rentoutua. Tämä paistaa läpi myös valmennuksissa, jossa pyrin löytämään jokaiselle sopivimman kokonaisuuden. Valmennuksessa haastan jokaisen henkilön löytämään oman unelmansa ja sitten aloitamme matkan sitä kohti. Oli unelma miten pieni tai suuri tahansa, se on aina kaiken keskipiste. Ilman unelmaa/päämäärää matka on tod.näk. epämääräinen sekä vaikea, joskus jopa mahdoton. Valmennuksessa pohjana toimii elämän 4 tohtoria: Dr. Quiet, Dr. Diet, Dr. Movement ja Dr. Happiness ja yhdessä löydämme sinulle sopivimman balanssin.

Vahvuuksiini kuuluu koulutusteni avulla ehdottomasti laaja käsitys urheilulajeista ja niiden vaatimuksista sekä kokonaisvaltainen ymmärrys kehon stressireaktioista ja miten niitä voidaan lievittää, jotta kroppa olisi tasapainossa.
Tämänkin takia oma valmennukseni keskittyy vahvasti holistiseen valmentamiseen, suorituskyvyn optimointiin sekä kehon asentojen korjaamiseen ja sitä kautta kipukohtien poistamiseen.

Ota valmentajaan yhteyttä


kuntosali personal trainer selkä- ja hartiaongelmat koulutukset ja luennot golf ammattiurheilu crossfit harjoittelu kotona kuntoutus kahvakuulailu kehon muokkaus Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu muu urheilu
Kirkkonummi Vihti Helsinki Espoo Lohja Vantaa