Heli Niromaa


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Heli
Niromaa Lisää terveyttä ja hyvinvointia liikunnalla!

Korona-aikana mahdollisuus turvallisiin valmennuksiin kotona, ulkona tai etänä.

Valmennan mielelläni aloittelevia kuntoilijoita ja elämäntapamuuttujia, olipa toiveissasi sitten säännöllinen kuntosaliharjoittelu, kotijumppa, kestävyysharjoittelun aloittaminen tai vaikka ylipäänsä terveellisempi elämä. Lähellä sydäntäni ovat istumatyöläiset, jotka haluavat liikunnan avulla päästä eroon niska-hartiavaivoista ja huonosta ryhdistä sekä ikääntyneet liikkujat. Olen myös arki- ja hyötyliikunnan puolestapuhuja.

Autan organisoimaan liikunnan pysyväksi osaksi arkeasi, opetan oikeat ja turvalliset liiketekniikat ja tuen motivaatiosi säilymistä.

Olen auktorisoitu personal trainer (Trainer4You) ja terveystieteiden kandidaatti. Urheiluravitsemuksen perusopinnot antoivat minulle hyvän pohjan ravitsemusohjaukseen. Valmentajana olen positiivinen, systemaattinen sekä lempeästi sinua eteenpäin tuuppaava ja tukeva. Pyrin syventämään jatkuvasti osaamistani ja liikkumaan itse monipuolisesti. Tutuimpia lajeja minulle ovat kuntosaliharjoittelu, ryhmäliikunta, triathlon-lajit (uinti, pyöräily, juoksu) ja ratsastus.

Käy lukemassa blogistani lisää ajatuksiani ja ota yhteyttä!

Ota valmentajaan yhteyttä


iäkkäiden harjoittelu kuntosali personal trainer harjoittelu kotona koulutukset ja luennot ravintovalmennus Yleinen hyvinvointi kestävyysharjoittelu
Akaa Tampere Hämeenlinna Lempäälä Valkeakoski Etävalmennus