Heli Niromaa
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Heli Niromaa
Lisää terveyttä ja hyvinvointia liikunnalla!

Korona-aikana mahdollisuus turvallisiin valmennuksiin kotona, ulkona tai etänä.

Valmennan mielelläni aloittelevia kuntoilijoita ja elämäntapamuuttujia, olipa toiveissasi sitten säännöllinen kuntosaliharjoittelu, kotijumppa, kestävyysharjoittelun aloittaminen tai vaikka ylipäänsä terveellisempi elämä. Lähellä sydäntäni ovat istumatyöläiset, jotka haluavat liikunnan avulla päästä eroon niska-hartiavaivoista ja huonosta ryhdistä sekä ikääntyneet liikkujat. Olen myös arki- ja hyötyliikunnan puolestapuhuja.

Autan organisoimaan liikunnan pysyväksi osaksi arkeasi, opetan oikeat ja turvalliset liiketekniikat ja tuen motivaatiosi säilymistä.

Olen auktorisoitu personal trainer (Trainer4You) ja lähes valmis terveystieteiden maisteri. Urheiluravitsemuksen perusopinnot antoivat minulle hyvän pohjan ravitsemusohjaukseen ja liikuntapsykologian opinnot auttavat psyykkisen puolen huomioimisessa valmentamisessa. Valmentajana olen positiivinen, systemaattinen sekä lempeästi sinua eteenpäin tuuppaava ja tukeva. Pyrin syventämään jatkuvasti osaamistani ja liikkumaan itse monipuolisesti. Tutuimpia lajeja minulle ovat kuntosaliharjoittelu, ryhmäliikunta, triathlon-lajit (uinti, pyöräily, juoksu) ja ratsastus.

Käy lukemassa blogistani lisää ajatuksiani ja ota yhteyttä!

  • Digital Wellbeing Coach (Syke Tribe)
  • Terveystieteiden kandidaatti, terveyden edistäminen (Itä-Suomen yliopisto)
  • Auktorisoitu personal trainer (Trainer4You)
  • Liikkeen laadun asiantuntija (Trainer4You)
  • Johtamisen erikoisammattitutkinto (Hämeen ammatti-instituutti)
  • Filosofian maisteri (Tampereen yliopisto)

Tutustu verkkovalmennukseeni:

Nouse ylös ja virkisty -verkkovalmennus


Ota valmentajaan yhteyttä