Janette Jartti


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Janette
Jartti Ootko valmis voimaan paremmin?

Multia

Valmentajana yrityksessä:
Wellnette

Verkkokauppa:
Oheistuotteet

Verkkokauppa:
Wellnette

Verkkokauppa:
Wellnette - Janette

Verkkokauppa:
Wellnette - Jenna

Hyvinvointia persoonallisesti, jalat maassa ja järki päässä.

Minulta saat apua yleisen jaksamisen parantamisessa, elämäntapamuutoksessa, painonpudotuksessa ja -hallinnassa, sekä kiinteytymisessä. Olen sinun tukenasi, apunasi, kuuntelen ja annan vinkkejä, miten pääset kohti omia tavoitteitasi. Valmentajana olen jämäkkä, mutta silti rento, enkä koskaan tuomiste sinua valinnoistasi, mutta saan varmasti sinut miettimään valintojasi.

Olen kouluttautunut Trainer4Youlla hyvinvointi- ja kuntosalivalmentajaksi, sekä personal trainerin paperit sain käteeni 5/18. Syksyllä -19 minulla alkaa JAMKilla hyvinvointivalmennus. Aikasemmilta ammateiltani olen ravintolakokki, sekä tarjoilia, joten reseptejä löytyy vaikka kuinka ja paljon! Oma elämäntapamuutos ajoi alalle, enkä aijo koskaan lopettaa itseni kehittämistä tällä alalla.

Kotisivuiltani löydät enemmän tietoa minusta, asiakkaiden onnistumisia, sekä kaikki tuotteeni ja verkkokaupan, josta voit ostaa palveluitani monella eri maksutavalla.

Kaikki lähivalmennukset ja ohjaukset tällä hetkellä keskittyvät Multia-Keuruu-Haapamäki akselille, mutta tarvittaessa voin ajaa myös pidemmälle. Etävalmennus mahdollistaa sen, että kilometrit välissä ei ole valmennussuhteen ongelma, koska puhelin on keksitty!

Minulla on myös ympärivuoden pyörivä etävalmennus naisille, RemppaRinki-

Valmentaja naisille, mutta miehetkin ovat tervetulleita asiakkaaksi!

#teamwellnette

Ota valmentajaan yhteyttä


harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus ravintovalmennus kehonpainoharjoittelu personal trainer Kiinteytyminen Lihasten kasvatus Yleinen hyvinvointi
Keuruu Multia Etävalmennus