Syke Syke
Miia Rahikkala

Miia
Rahikkala ''If YOU want to reach that goal so bad, you will have to make sacrifices. Stay positive, stay focused, stay passionate.''

rahikkalamiia[ät]gmail.com
0400968063
Jyväskylä
https://www.facebook.com/Personal-trainer-Miia-Rahikkala

Personal trainer vuodesta 2018. Hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja vuodesta 2017. Lähihoitajan ammatti vuodesta 2016. 

PT:n koulutuksen kävin Trainer4You:n kautta. Lähihoitajan ammatista on hyötyä, kun osaa ottaa huomioon mahdollisia perussairauksia harjoittelun ja ravinnon puolesta. Toimin keski-suomen alueella, mutta etävalmennukset mahdollisia ympäri suomen! Teen toiminimellä PT:n töitä, kaikki maksut laskulle.

Olen erikoistunut oma-alotteisesti ylirasitustilojen ennaltaehkäisyyn sekä taltuttamiseen arjessa. Stressinhallinta valmentaja -koulutuksen aion käydä tulevaisuudessa Trainer4You:lla sopivan ajankohdan tullessa.

Valmennuspakettini ovat todella laajat ja tuen asiakasta yksilöllisesti koko matkan ajan. Minun valmennuksissa tapaamisia voi olla jopa 2x/vko, myös viikonloppuisin. Haluan varmistaa tällä, että asiakkaani tekevät asiat oikein ja pystyn tukemaan heitä entistä paremmin, kun tapaamisia on enemmän. Jatkuva viestituki valmentajaan sekä viikottaiset raportoinnit kuuluvat valmennuksiin. Myös viikkotehtävät ovat osa valmennuksia.

Valmennukset ovat tällä hetkellä 1kk, 3kk sekä 6kk mittaisia. Ravintovalmennuksen kestosta päätetään yhdessä.

 

Ota ihmeessä yhteyttä, jos kiinnostuit! Tehdään yhdessä unelmistasi totta :) 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fitness ja body harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus
Jyväskylä