Miia Rahikkala

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Miia
Rahikkala Projektina SINÄ!

Valmentajana yrityksessä:
Tmi Miia Rahikkala

Personal Trainer, hyvinvointivalmentaja sekä kuntosalivalmentaja Keski-Suomesta! Olen tehnyt toiminimellä hyvinvointialan töitä kesäkuusta 2018 lähtien. Loppuvuodesta suoritan myös ravintovalmentajan -koulutuksen Trainer4you:lla sekä aloitan koulutetun hierojan tutkinnon. Lisäkoulutuksia tulen käymään jatkossakin hyvinvointiin liittyen, esimerkiksi stressinhallintavalmentajan lisäkoulutus Trainer4You:lla sekä liikuntalääketieteiden opiskeluja avoimessa yliopistossa. 

Valmennan niin naisia kuin miehiäkin, kaikenlaisista taustoistaan riippumatta yli 18-vuotiaita henkilökohtaisesti sekä ryhmissä.

 

Koen, että vahvuuteni valmentajana on lihaskasvatuksen puolella, sekä ylirasitustilojen ennaltaehkäisy ja niiden taltuttaminen.

Ota valmentajaan yhteyttä


fitness ja body harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus fysiikkavalmennus Ikääntyneet ravitsemus Kehonhuolto Kiinteytyminen koulutukset ja luennot Lihasten kasvatus selkä- ja hartiaongelmat triathlon Yleinen hyvinvointi
Jyväskylä