Syke Syke
Petra Bäckmann-Lintunen

Petra
Bäckmann-Lintunen Vahva ja liikkuva vartalo on kaikille hyväksi :)

fortismovens[ät]gmail.com
0401467100
Uusimaa
https://www.fortismovens.com
https://business.facebook.com/gymfortis

Valmentajana yrityksessä:
Fortis & Movens, Järvenpään Kuntosalus ja asiakkaan kotona

Olen iloinen ja pilke silmäkulmassa treenaustyötä tekevä, pitkän linjan ammattilainen. Positiivisesti, mutta tiukasti pidän huolen siitä, että yhteisissä harjoitusohjelmissa pysytään. Erikoisosaamistani on kaikenikäisten kuntoilijoiden toiminallinen harjoittelu, painonhallinta sekä yli 60 vuotiaiden lihaskuntoharjoittelu. Suosin treeneissä paljon oman kehon painolla tehtäviä harjoituksia - ja harjoitteita täydennetään kuntosalivälineistöä hyödyntäen. Tekniikoiden oikeellisuus, puhdas suoritustapa ja turvallinen, mutta tuloksellinen kuntoilu ovat avainasemassa treenausopeissani.

Laaja osaamiseni niin ryhmäliikunnasta, kuin kuntosaliharjoittelusta antaa hyvän pohjan kokonaisvaltaisen liikuntaohjelmien suunnitteluun asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Koulutukset

FAF kuntosaliohjaaja ja personal trainer
Liikunnan ammattitutkinnon aikuisten liikunnasta 
Kahvakuula, Fascial- ja Gymstick-trainer ohjaajakoulutukset

Ota yhteyttä niin sovitaan yhteinen treeni!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
erityisruokavaliot harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus personal trainer raskausajan harjoittelu selkäongelmat kahvakuulailu Kehonhuolto ja Foam roller koulutukset ja luennot ravintovalmennus
Helsinki Järvenpää Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa