Syke Syke
Roosa Hannula

Roosa
Hannula Löydetään yhdessä paras versio sinusta!

roosa[ät]studio-one.fi
0405234872
Turku
http://www.studio-one.fi
https://www.facebook.com/roosa.hannula.1

Valmentajana yrityksessä:
Hyvinvointivalmennus Studio One Oy

Moikka, olen Roosa

Valmentajana olen mahdollistava, välittävä ja inspiroiva. Valmennan asiakkaani kohti tavoitteita ja onnistumisia raikkaalla ja rennolla otteella. 

Valmennusperiaatteenani on, ettei mikään ole kiellettyä, päinvastoin valmennuksessani saa syödä reilusti hyvää, monipuolista ja puhdasta ruokaa. Liikunnan suhteen tärkein periaatteeni on, että siitä pitää nauttia. Yhdessä etsimme juuri Sinulle sopivan tavan liikkua. Suunnittelen valmennukseni aina asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Niin paras ruokavalio kuin kuntoiluohjelmakin on sellainen, johon asiakas pystyy sitoutumaan loppuelämäkseen. Pyrin myös aina näkemään syyt aikaisempien valintojen taustalla. Mielestäni elämässä saa ja pitääkin tehdä virheitä, kunhan niistä osaa ottaa opikseen.

Luonteeltani olen positiivinen, aito ja helposti lähestyttävä. Kävin itsekin läpi elämäntapamuutoksen ja siksi minulla on tarjota käytännönläheisiä ratkaisuja ja ymmärrystä asiakkaideni muutoshaasteisiin. Olen Hyvinvointivalmennus Studio Onen toinen perustaja ja omistaja. Koulutukseltani olen ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja, personal trainer ja liiketalouden tradenomi. Erityisosaamisalueisiini kuuluvat hyvältä maistuva ja terveyttä edistävä ruoka sekä syyt, käyttäytyminen ja opitut mallit elämäntapavalintojen taustalla.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
harjoittelu kotona kahvakuulailu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus
Turku