Syke Syke
Venla Salmi

Venla
Salmi Meillä kaikilla on omat taistelumme, joista toiset eivät tiedä. Ole armollinen -myös itsellesi.

venla[ät]takomotraining.com
0504063004
Turku
https://www.takomotraining.com
https://www.facebook.com/venla.salmi

Valmentajana yrityksessä:
Takomotraining

Moi!

Mun (tähän mennessä 30-vuotiaan) tarinani pääosassa liikunnan puolella on aina ollut tanssi. Harrastuksesta tuli aikoinaan ammatti ja viimeiset vuodet tanssijan pestin sijaan on tullut seistyä opettajan tanssikengissä, jos jonkinmoisilla tunneilla. Kokemuspohjaa on myös karttunut raskausajan muutoksista liikunnan saralla, erilaisista ruokavalioista ja niiden ongelmista, salitreenistä, lenkkeilystä, kehonpainotreenistä ja niin liikunnan, kuin muidenkin elämän alueiden osalta ihan sen pääkopan hallinnasta ja kehon kuuntelusta. Oman ylikuntokierteen jälkeen olen löytänyt paljon tienviittoja sinne kultaiselle keskitielle, erilaisten tavoitteiden siivittämänä ja matka sen kun jatkuu- oppiminen ei onneksi lopu ikinä. Uskon oman kokemuspohjan olevan hyvä valtti, mutta fakta toki on, ettei kukaan ole ihan samanlainen, kuin toinen.

Mulle tärkeää on kohdata ihminen ihmisenä ja yksilönä. Tehtävänäni ei ole tuomita, mutta ei myöskään turhaan siloitella totuutta. Ymmärrystä piisaa vaikka kuinka, joten pelätä mua ei tarvitse, mutta turhia selityksiäkään en niele pureksimatta.

PT-opinnot loppuvat joulukuussa ja jo sitä ennen voi rohkeasti kysellä valmennusta niin ryhmille, kuin yksilöillekin.

 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kahvakuulailu kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus lasten ja nuorten liikunta muu urheilu painonhallinta ja painonpudotus personal trainer psyykkinen valmennus raskausajan harjoittelu ravintovalmennus selkäongelmat
Etävalmennus Turku