Jani Rantala


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Jani
Rantala Onnistutaan yhdessä!

Valmentajana yrityksessä:
Koutsin kujeet

Moikka kaikki,

Olen harjoitellut kuntosalilla yli 10 vuoden ajan ja harjoittelu on minulle nykyään vahvasti elämäntapa. Panostan valmennuksessani erityisesti kokonaiskuvaan ja elämäntapaan, jolloin opettelemme kestävän muutoksen ja harjoittelun lähtökohdat. Kutsuisin valmennustyyliä sanoilla elämäntapavalmennus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tavoitteenani valmennuksessa on, että asiakkailla on valmennuksen jälkeen työkalut ja osaamisen oman hyvinvoinnin seuraamiseen ja edistämiseen. Luen tällä hetkellä sivuaineena yliopistossa liikuntapsykologiaa ja liikuntalääketiedettä, jotta voin keskittyä palvelemaan asiakkaitani kokonaisuuksina.

Olen erikoistunut kehonmuokkaukseen, rasvaa polttamalla tai lihasmassaa lisäämällä. Toiminnallinen harjoittelu ja suorituskyvyn nostaminen on toinen osaamisalueeni, johon keskityn tällä hetkellä vahvasti. Tavoitteena on tällöin suorituskyvyn nostaminen arjessa (kevyempi ja kivuttomampi arki) tai omassa lajissa (lajisuoritukset taloudellisemmin, tehokkaammin, nopeammin, voimakkaammin).

Käy kurkkaamassa kotisivuillani http://www.koutsinkujeet.fi

Treeniterkuin,
Jani Rantala
Koutsin kujeet
 

Ota valmentajaan yhteyttä


kehon muokkaus kuntosali painonhallinta ja painonpudotus harjoittelu kotona personal trainer ravintovalmennus iäkkäiden harjoittelu Kehonhuolto pyöräily raskausajan harjoittelu
Etävalmennus Turku