Mira Lattu
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Mira Lattu
Olet enemmän kuin tarpeeksi!

Valmentajana yrityksessä:
Hieronta- ja valmennuspalvelut VenlAvaTraining ja Kelpaamo

Moikka!

Olen Personal trainer, ravintovalmentaja sekä koulutettu hieroja! (Äiti, vaimo, näyttelijä, teatteritoimikunnan pj jne.. :D)

Rakastan työtäni ja kaikkein huikeimmat tulokset on elämäntapamuutoksen parissa. 

Minulla on laajaa kokemusta syömishäiriöstä sekä vääristyneestä kehokuvasta. Lupkseni on todella matala kynnys, mutta silti, myös kehittynyt valmennettava pääsee puskemaan kanssani eteenpäin.

Lisäksi olen Kelpaamon, nettivalmennuskonseptin äiti ja jaan tittelin ystäväni kanssa. Kelpaamossa rakennetaan ehjiä ihmisiä!

Olen itse kamppaillut painon kanssa koko elämäni ja jojoillut pullukasta laihaksi ja siitä sairaalloiseen ylipainoon. Metodit ja valmennukset joita käytin, ei palvellut ehkä minua ja siitä olen oppinut sen, että jokainen on omanlainen ja minä en voi määrätä sitä, mitä sinä tarvitset. Kuuntelen ja rakennan sinulle oman valmennuksen tilanteisiin ja elämääsi sopivaksi. Monipuolisuus on valttikorteistani yksi.

Olen myös tottunut arjen oravanpyörässä heilumiseen ja osaan organisoida, aikatauluttaa ja löytää aikaa palautumiseen. Stressi on huono kumppani ja siitä päästään yhdessä, jos ei kokonaan, opitaan sitä hallitsemaan yhdessä.

Rakastan ihmisiä!

Ota ihmeessä yhteyttä, niin etsitään keino, jolla voin auttaa juuri sinua!

Ps. Kaikki liikunta-kulttuuriedut käyvät maksutapoina. Lisäksi osamaksu laskulla ilman lisäkuluja onnistuu!


Ota valmentajaan yhteyttä