Syke Syke
Better ME

Better
ME Etävalmennusta fiksulla otteella

sanna[ät]betterme.fi
Koko Suomi
http://betterme.fi

Valmentajana yrityksessä:
BetterMe

Better ME on yritys, jonka tarkoitus on parantaa maailma ihminen kerrallaan.

Joskus eräs nuori nainen sanoi, ettei hänellä ole itsekuria. Ei motivaatiota, ei energiaa, ei kiinnostusta. Nainen kärsi pahasta aknesta, migreenistä, vatsavaivoista ja jatkuvista niska-hartiakivuista. Viimein hän päätti, että asialle on tehtävä jotakin.

Sitten tuli oivallus. Niin suuri oivallus, että se pitää jakaa muillekin.

Siitä syntyi Better ME.

Better ME Personal Training on kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta liikunta-alalla tarjoava yritys. Toimimme maanlaajuisesti tarjoamalla laadukasta ja välittävää etävalmennusta kuntosaliohjelmin ja ravintovalmennuksin. Mentaalivalmennus ja kehonhuolto-opastus ovat olennainen osa palveluitamme. Lupaamme asiakkaillemme pirteämmän ja kevyemmän mielen, paremman lihaskunnon ja kivuttomamman arjen.

Asiakkaitamme ovat suomalaiset yksityishenkilöt ja yritykset, jotka haluavat lisämotivaatiota, -tietoutta, -ohjeita ja kannustusta pysyvämpien terveellisten elämäntapojen muodostukseen. Asiakkaamme ovat taustoiltaan entisistä sohvaperunoista aktiiviliikkujiin asti.

Tällä hetkellä emme tee kisavalmennuksia.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
erityisruokavaliot fitness ja body harjoittelu kotona kehon muokkaus kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer psyykkinen valmennus ravintovalmennus selkäongelmat
Alueena koko suomi