Syke Syke
Matti Kataja

Matti
Kataja

info[ät]katajapersonaltrainer.com
0452796878
Oulu
http://www.katajapersonaltrainer.com

Valmentajana yrityksessä:
Easyfit Pasila

Tarjolla rautaa ja rakkautta <3

Olen nuorekas 37-vuotias personal trainer. Vaikutan tällä hetkellä Helsingissä, vaikka olenkin alunperin pohjoisen poikia. 

Reilun kahdenkymmenen salilla vietetyn opintovuoden jälkeen valmistuin viimein personal traineriksi 2014. Pitkän historiani tuella pystyn tarjoamaan asiakkaille erittäin laajan kattauksen lihaskuntoharjoittelun eri puolista. Liikepankkini on laaja, kaikkia kehon lihaksia saadaan tarvittaesta takuuvarmasti kiusattua eri kulmista, juuri Sinulle sopivalla kuormalla ja sarjapituudella. 

Personal trainerina pystyn uskoakseni antamaan Sinulle innostavaa, hauskaa ja tuloksekasta puuhaa liikunnan parissa. On valittu treenimetodisi sitten paikka- tai kiertoharjoittelu, voima- tai hikihakuisuus, kaikkeen löytyy varmasti juuri Sinulle sopivat liikeet. Lihastasapaino-, liikkuvuus- tai muihin ongelmakohtiin paneudutaan asian vaatimalla hartaudella. Vai haluatko vain penkata 150kiloa tai nostaa maasta kaksi markkaa? Paljastan sinulle ne salaisuudet, millä rauta nousee!

Olen operoinut myös selkäongelmaisten parissa (Fustra-koulutus), joten vartalon suoruus ja ryhti ovat niinikään lähellä sydäntäni. Oletko sinä ehkä toimistotyöläinen, jonka selkäongelmat rajoittavat työntekoa? Tule luokseni, niin opetan Sinulle ne metodit, miten jatkat työuraasi ilman kipeää kyttyrää niskassasi.

Tee nyt elämäsi ehkä tärkein päätös! Haluaisitko juuri Sinä treenata kanssani? Minä ja ystäväni levytanko odotamme sinua! Minut löytää vakituisesta konttoristani Pasilan Easyfitiltä, vaihtoehtoisesti muiltakin keskustan saleilta tai Myllypuron suunnilta.

PS. Training also available in English!

Terveisin, Matti

Etsi valmentajaa Sykkeestä
iäkkäiden harjoittelu kuntosali personal trainer selkäongelmat
Helsinki