Syke Syke
Asta Flöjt

Asta
Flöjt Liike on lääke (myös mielialaan). Koskaan ei ole liian myöhäistä voida paremmin.

asta.flojt[ät]gmail.com
0443085337
Jämsä

Hei,

vaivaako kivut ja säryt vai haluatko kropan muutenkin kuntoon? Katosiko liikunnasta ilo?

Olen fysioterapeutti ja osteopaatti ja kuntosaliohjaaja. Valmistun lokakuussa 2017 myös personal traineriksi. 

Olin nuorena kilpaurheilija hiihtosuunnistuksessa ja suunnistuksessa ja kovassa kunnossa. Mutta olen nähnyt myös sen toisen puolen kun motivaatio ja keinot palata entiseen loppuvat. Kun ei jaksa harjoitella eikä syödä hyvin. Ja paino vaan nousee. Kun mikään ei huvita ja antaa kuntonsa rapistua vedoten kiireeseen tai muuten hankalaan elämäntilanteeseen. 

Liike on kuitenkin lääke - myös mielialaan. Ja oikein mitoitetut tavoitteet motivoivat eteenpäin. Kunnon ja ruokavalion parantamisella voidaan vaikuttaa positiivisesti myös verenpaineeseen ja verensokereihin.

Ohjelmoitu henkilökohtaisesti räätälöity harjoittelu ja ravinto-ohjaus on tutkitusti tuloksellista - kilpaurheilijan lisäksi painoa tiputtaville, kehoa muokkaaville ja lihasmassan kasvattajille. Kaiken lisäksi kunnon kohentaminen on mukavaa kun se mitoitetaan oman kuntotason mukaan.

 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fysioterapia harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus personal trainer selkäongelmat
Etävalmennus Espoo Jämsä