Syke Syke
Aaro Huttunen

Aaro
Huttunen "Yksi askel parempaan suuntaan."

info[ät]aarohuttunen.com
0405151406

https://www.aarohuttunen.com
https://www.facebook.com/aaroblogi

"En tiennyt kuntosaliharjoittelusta yhtään mitään. Kukaan kaveripiiristäni tai perheestäni ei sitä harrastanut. Inhosin omaa peilikuvaani, mutta ihastuin lajiin täysin. Pystyin tekemään juuri sitä mitä halusin ja päättämään itse kaikesta, ilman muiden mielipiteitä."

Kuntosalin kautta sain nopeasti sen verran itsevarmuutta, etten enää pelännyt niin kovin uusien asioiden kohtaamista. Voisin sanoa, että kuntosali on ollut minulle merkittävin askel parempaan. Se on vienyt minua rehellisesti elämässä eniten eteenpäin ja kaikki ratkaisuni ovat jossain määrin johtuneet tästä yhdestä, elämässäni täyskäännöksen aikaansaamasta askeleesta.

Mielenkiinnosta tuli harrastus, harrastuksesta intohimo, intohimosta rakkaus sekä elämäntapa ja nyt tämä elämäntapa on osa ammattiani! Rakastan sitä mitä teen ja keskityn edelleen täydellä sydämellä itseni kehittämiseen. Intohimo on johdattanut minut tässä tarinassa siihen pisteeseen, että haluan jakaa kokemuksiani sekä tietotaitoani myös muille.

Haluan auttaa muita ja näyttää esimerkilläni, että positiivisuuden, ilon ja päättäväisyyden kautta voidaan päästä pitkälle! Ajatusmaailma merkitsee kaikista eniten. Elämä hymyilee, kun me hymyilemme ensin.

Astu seuraan ja nauti!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
erityisruokavaliot fysioterapia harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus ravintovalmennus
Etävalmennus Alueena koko suomi