Syke Syke
Marko Kukkola

Marko
Kukkola

info[ät]teamfysiopt.fi
0407188982
KLAUKKALA
https://www.teamfysiopt.fi
https://www.facebook.com/teamfysiopt/

Valmentajana yrityksessä:
Team FysioPT

Tavoitteeni on motivoida ja auttaa sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi mahdollisimman tehokkaasti. Terveenä ja hyväkuntoisena voit elää elämääsi laadukkaammin.

Valmennuksessani opetellaan tekemään perusasiat ja tekniikat mahdollisimman hyvin, jotta saadaan pysyviä tuloksia aikaiseksi. Kuntosaliharjoittelusta minulla on omaa kokemusta 15 vuotta. Aktiiviliikkujalle ja jo kokeneemmalle treenaajalle tarjoan uusia näkökulmia ja erilaisia tapoja treenaamiseen ja kunnon kehittämiseen. Autan ja motivoin sinua etenemään tasosi mukaan progressiivisesti harjoittelussasi. Harjoittelu minun ohjauksessani on monipuolista, tehokasta ja ennen kaikkea turvallista. Suunnitellaan sinulle yhdessä ohjelma, josta hyödyt ja innostut!

Urheilutausta:
- Jalkapallo
- Salibandy
- Jääkiekko
- Kuntosali


Erikoisosaaminen: Lihasmassan kehittäminen, kehonhuolto, foamroller-tekniikat, kiinteytys, kehonmuokkaus, toiminnallinen kehonpainoharjoittelu, painonpudotus, ruokavalio, elämäntapamuutokset, painonhallinta.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fitness ja body fitness kisavalmennus harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus selkäongelmat
Nurmijärvi Vantaa