Syke Syke
Hanna Kaske

Hanna
Kaske

hanna.kaske[ät]kuntokeskusote.fi
0505439757

http://www.kuntokeskusote.fi

Valmentajana yrityksessä:
Kuntokeskus Ote Oy

Olen Hanna Kaske Mikkelistä. Kouluttauduin Personal Traineriksi, koska oman suuren elämäntapamuutoksen ja painonpudotuksen tehneenä intohimoni on saada myös mahdollisimman moni muu voimaan oikeasti hyvin. 

Laihdutuskuurien ja ihmedieettien sijasta uskon pitkäjänteiseen toimintaan, jossa tähdätään pysyvään hyvinvointiin löytämällä itselle mieluisat tavat liikkua ja syödä järkevästi. Kanssani löydät inspiraatiota, vinkkejä ja eväitä terveelliseen elämään. Haluan kertoa oman tarinani pullerosta personal traineriksi ja luoda uskoa myös sinuun heikolla hetkellä. 

Olen taustakoulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja työskentelin aiemmin IT-yrityksen markkinointipäällikkönä. Oman elämäntapamuutoksen juurruttua vakaalle maaperälle päätin palkita itseni jollain sellaisella, joka edesauttaisi minua pysymään valitsemallani polulla. Koska janosin lisätietoa liikunnasta, ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista, päätin lähteä opiskelemaan personal traineriksi. Olen sittemmin valmistunut EHFA-lisensioiduksi Personal Traineriksi, kuntosalivalmentajaksi ja hyvinvointivalmentajaksi. Nykyisin teen töitä personal trainerina ja liikuntakeskusyrittäjänä Kuntokeskus Otteella, Mikkelissä, jossa koenkin olevani varsinaisessa kutsumustyössäni.

FACEBOOK: http://www.facebook.com/PTHanna

Etsi valmentajaa Sykkeestä
erityisruokavaliot fitness ja body harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus painonnosto personal trainer psyykkinen valmennus raskausajan harjoittelu ravintovalmennus selkäongelmat
Hirvensalmi Juva Kangasniemi Mikkeli