Syke Syke
Ida Gustafsson

Ida
Gustafsson If it doesn't challenge you, it won't change you.

i-gustafsson[ät]hotmail.com
0452320536
Raasepori
https://www.idagustafsson.fi
https://www.facebook.com/personaltraineridagustafsson/?fref=ts

Valmentajana yrityksessä:
Personal Trainer Ida Gustafsson

Olen 22-vuotias personal trainer sekä syksyllä 2017 valmistuva fysioterapeutti Karjaalta. Olen kevällä 2016 käynyt FIHF Personal Trainer-koulutuksen (fysioterapeuttitutkinnon jälkeen Physio Trainer).

Olen harrastanut 10 vuotta yleisurheilua hyppylajipainotteisesti, ja kilpailen aktiivisesti vielä tänäkin päivänä päälajissani kolmiloikassa. Myös valmennuksessa käytän usein inspiraationlähteenä yleisurheiluharrastustani ja sovellan tämän parhaita harjoitusmuotoja asiakkailleni sopiviksi.

Valmentajana olen energinen ja kunnianhimoinen, kuitenkin samalla ollen kannustava ja rohkaiseva. Fysioterapiataustani myötä minulla riittää ymmärrystä asiakkaitani kohtaan, ja pystyn tarjoamaan monipuolista ja sovellettua liikuntaa asiakkaani tarpeiden mukaan. Olen myös monipuolisesti vetänyt erimuotoisia harjoitteluryhmiä. Lisätietoja minusta ja valmennusfilosofiastani saat ottamalla rohkeasti yhteyttä minuun!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fysioterapia golf harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu kuntosali kuntoutus lasten ja nuorten liikunta muu urheilu painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus yleisurheilu
Inkoo Raasepori