Sami Timonen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Sami Timonen
Elä niin kuin tahdot että sinut muistetaan.

Valmentajana yrityksessä:
Fitis

Moi! Olen 25 vuotias FAF personal trainer Kuopiosta ja opiskelen kolmatta vuotta fysioterapeutiksi. Opiskelen samaan aikaan urheiluravitsemusta Itä-Suomen avoimessa yliopistossa sekä olen kouluttautumassa mentaalivalmentajaksi.

Omaan pitkän kilpaurheilutaustan jalkapallon parissa ja nykyisin toimin myös valmentajana. Jalkapallon lisäksi harrastan kuntosaliharjoittelua sekä lenkkeilyä. Myös sulkapallo, tennis ja pyöräily ovat lähellä sydäntäni. Intohimoni urheilua ja liikkuntaa kohtaan saivat minut kiinnostumaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä ja kouluttautumaan personal traineriksi. Ihmisenä omistan valtavan halun kehittyä minulle tärkeissä asioissa. Haluan oppia jatkuvasti lisää terveydestä, hyvinvoinnista, harjoittelusta, liikkumisesta ja kaikesta, mitä tähän ison hyvinvoinnin kokonaisuuteen kuuluu. Kartutan tietojani ja taitojani jatkuvasti lukemalla kirjoja ja tarkoitukseni on tulevaisuudessa kouluttautua lisää. Kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti ravitsemus, urheilun ja liikkumisen psykologinen puoli sekä kuntosaliharjoittelu.

Valmentajana olen kannustava, huolellinen, iloinen, mutta myös vaativa. Minulle ensiarvoisen tärkeää on, että treenit tehdään hymyssä suin iloisella fiiliksellä, mutta tosissaan. Kun antaa treenissä kaikkensa, kukaan ei voi vaatia enempää ja silloin myös tulokset puhuvat puolestaan.  Myös itsensä haastaminen ja itsensä ylittäminen ovat minua valtavasti motivoivia asioita ja ne elementit näkyvät myös valmennuksessani.

Monipuolisiin palveluihini kuuluvat esimerkiksi kuntotestaus, henkilökohtaiset harjoitus- sekä ravinto-ohjelmat, pidemmät valmennukset sekä treeniohjaukset. Voit myös kysyä räätälöityä pakettia, mikäli palveluistani ei löydy mieleistä juuri sinun tarpeisiisi. Kaikki palvelut suunnitellaan henkilökohtaisesti juuri sinulle ja sinun tarpeidesi perusteella.

Jos olet harkinnut liikunnan aloittamista, mutta et ole varma mistä ja miten aloittaa ja et pane pahaksesi jos iloinen ja huumorintajuinen nuorimies ohjaa sinut oikeille urille liikuntaharrastuksen parissa, voit lopettaa harkitsemisen. Olen tässä sinua varten!  Ota ensimmäinen askel ottamalla minuun yhteyttä, niin otetaan yhdessä toinen askel kohti tavoitteitasi. 


Ota valmentajaan yhteyttä