Syke Syke
Joonas Mähönen

Joonas
Mähönen Motivaatio kasvaa onnistumisesta, onnistuminen on tulos työstä, työ tehdään päätöksestä suoriutua, päätös on sitoumus saavuttaa tavoite, tavoite alkaa tahdosta muuttua. Be ready to fail. Opportunities grow from innovation.

Joonas.mahonen[ät]hotmail.com
0401561190
Helsinki

Valmentajana yrityksessä:
Lauttasaaren Liikuntakeskus

Ammattiosaamiseni on vahva ravitsemuksen, fyysisen ja henkisen kokonaisuuden tasapainossa. Kokonaisvaltaisella näkemyksellä lähestyn sinun omia tarpeita, tavoitteita ja unelmia ja autan sinua ylittämään omat odotukset ja rajat. Ihminen on kokonaisuus, jota tulee vaalia terveellisillä elämäntavoilla, monipuolisella liikunnalla ja onnellisella elin ympäristöllä. Nämä ovat aspekteja jotka vaativat työtä, huoltoa ja unelmointia päivittäin. Ethän jättäisi yhdestä vesipisarasta ruostuvaa autoasi hetkeksikään sateeseen. 

Olen tehnyt töitä ammattikokkina kymmenissä ravintoloissa usean vuoden ajan ja osaamiseni ravitsemukesta on laaja. Liikunta taustasta löytyy jalkapallo, golf ja monipuolinen kuntosaliharjoittelu.

Olen opiskellut Helsingin Evankelisen Opiston Liikunta- ja terveystieteen opinnot ja suorittanut APT-lisenssin (Auktorisoit Personal Trainer).

Olen valmis jatkuvasti kehittämään itseäni ja haastamaan itseäni eteenpäin ja kasvamaan omassa osaamisessa. En voi viedä ihmisiä pidemmälle kuin missä itse olen. Täten minun on syytä liikkua eteenpäin.

Otan sinut ilomielin avosylin vastaan ja autan sinut alkuun, eteenpäin tai saavuttamaan haaveesi/tavoitteesi ravitsemuksen, liikunnan tai elämän parissa. Ole rohkeasti yhteydessä niin aloitetaan!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehonpainoharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer psyykkinen valmennus ravintovalmennus
Helsinki Lahti