Syke Syke
Jaana Strandman

Jaana
Strandman Treenataan ja syödään tarpeeksi, muttei liikaa!

jansku[ät]movesmart.fi
0468505881
Hyvinkää
http://www.movesmart.fi/
https://www.facebook.com/movesmartpt/

Valmentajana yrityksessä:
MoveSmart

Liikunnan aloittaminen ja parempaan kuntoon pääseminen on helppoa ja yksinkertaista kunhan tunnistat omat motiivisi, löydät mielekkäät liikuntamuodot juuri sinulle sekä luot terveellisiä elämäntapoja edistävät rutiinit. Tottumusten muutos kannattaa kuitenkin tehdä suunnitellusti askel kerrallaan. Jätä suosiolla suunnittelu minulle ja keskity itse matkaan.

Saat minusta osaavan, iloisen ja tsemppaavan valmentajan jonka intohimona on vahvan pohjan rakentaminen liikkuvuuden ja tukilihasten vahvistuksen kautta. Saat lempeää mutta tehokasta ohjausta hyvällä ja innostavalla asenteella liikunnasta nauttien. Rakennetaan ohjelmasi niin että se motivoi sinua pysyvään muutokseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että suunnittelen sinulle konkreettisen liikuntaohjelman joka huomioi sinun tarpeesi, tavoitteesi ja lähtötasosi mukaan sekä seuraan kehitystäsi. Mikäli kehityksesi ei ole toivotunlaista, ohjelmaasi muutetaan.

Minulta saat myös pienryhmävalmennusta tai työhyvinvointipalveluita. Kysy lisää!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kahvakuulailu kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus lasten ja nuorten liikunta personal trainer ravintovalmennus selkäongelmat
Helsinki Hyvinkää Järvenpää Nurmijärvi Riihimäki Tuusula Vantaa