Tiina Saarikettu


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Tiina
Saarikettu Pienin askelin suuriin saavutuksiin.

Pietarsaari

Hyvinvointivalmentaja 2013 (Trainer4You), Kuntosalivalmentaja 2013 (Trainer4You),  Personal trainer 2014 (Trainer4You/EHFA), Ravintovalmentaja 2016 (Trainer4You) Psyykkinen valmentaja lisäkoulutus 2018 (Trainer4 You)

 

Hei minä valmennan kevytyrittäjänä päivätyön ohella ja lisäksi ohjaan ryhmäliikuntaa Jeppis Gymillä. Intohimonani on tuoda hyvää oloa ihmisille. Valmennuksessa minulle on tärkeää löytää tasapaino ja tekemisessä mennään terveysnäkökulma edellä. Tässä hiukan valmennusfilosofiaani:

Ei dieettejä, vaan laadukasta ravintoa säännöllisesti ja riittävästi. Keskitytään painonhallintaan ja oikeiden valintojen merkitykseen terveydelle.


Liikunnan merkitys terveyteen on kiistatonta. Tärkeää on liikkua nauttien, näin siitä tulee pysyvä osa arkea. On myös tärkeää lähteä liikkumaan omalta kuntotasolta. Lihaskunto ja kestävyyskunto ovat tärkeitä jaksamisen kannata. Yhtä oleellista on myös kasvattaa tuntemusta omasta kehosta ja opetella kuulemaan kehon viisaat viestit paremmin ja näin vaikuttaa hyvinvointiin.
 

Levon merkitystä ei pidä koskaan aliarvioida. Riittävä laadukas uni on hyvinvoinnin perusta joka vaikuttaa kaikkeen.  Nousujohteisen kehityksen perusedellytys on laadukas palautuminen.
 

Arjesta aktiivista, pieniä valintoja pitkin päivää niin pienistä puroista kasvaa vuolas virta.

 

Elämäntapamuutoksen tarkoitus ei ole kasvattaa stressiä vaan poistaa sitä.

Jos haluat lähteä kohti hyvää oloa ota rohkeasti yhteyttä.  Lähdetään yhdessä matkaan!

 

 

Ota valmentajaan yhteyttä


harjoittelu kotona kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus
Pietarsaari