Niko Ruohonen | Valmentaja | SYKE Tribe

Niko Ruohonen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Niko Ruohonen
"Vähemmän puhetta enemmän tekemistä"

Valmentajana yrityksessä:
Easyfit Raisio

Urheilu ja liikunta on ollut aina lähellä sydäntäni. Taustaa löytyy kamppailulajeista amerikkalaiseen jalkapalloon ja paljon muuta näiden väliltä. Olin kuusitoista vuotias, kun avasin kuntosalin ovet ensimmäistä kertaa ja sillä tiellä olen edelleen. Penkkipunnerruksen SM-kilpailussakin on tullut käytyä erinomaisella menestyksellä. Seuraavana tavoitteenani on astella syksyllä 2024 kehonrakennuslavalle.

Neljän lapsen isänä tiedän sanan varsinaisessa merkityksessä, mitä ruuhkavuodet on, mutta se ei ole siltikään mielestäni tarpeeksi hyvä syy laiminlyödä ja olla pitämättä huolta omasta terveydestä sekä hyvinvoinnista. Jos keho voi hyvin on silloin myös mahdollisuus parempaan psyykkiseen hyvinvointiin, joka puolestaan auttaa jaksamaan arjessa mm. ruuhkavuosien keskellä.

Valmentajana olen varmasti monen mielestä vaativa, jotta päästään asetettuihin tavoitteisiin, mutta kuitenkin rennolla asenteella. Liikkumisen pitää olla kuitenkin kivaa ja mieltä piristävää, jotta se olisi mahdollisimman kauaskantoista ja sitä jaksaa viikosta kuukaudesta ja vuodesta toiseen läpi elämän.

Mikäli haluat saavuttaa pysyvän muutoksen elämäntapaasi tai treenata tavoitteellisesti, olen oikea valmentaja juuri sinulle.


Ota valmentajaan yhteyttä