Pekka Kauranen


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Pekka
Kauranen PUSH YOUR LIMITS!


Seikkailua, elämyksiä,outdoor-elämää

Omien rajojen etsintää, löytämistä ja ylittämistä. Tavoitteiden asettamista ja niiden saavuttamista. Onnistumisen elämyksiä ja kovaa tekemistä kehoa kuunnellen.
Valitse päämäärä, niin autan sinua matkalla.

Vuoret ovat olleet minulle aina iso juttu. Villi ja arvaamaton luonto on kutsunut seikkailuun. Parhaiden ystävieni kanssa minulla on ollut mahdollisuus kokea upeita hetkiä lumen ja vuorien keskellä vapaalaskun parissa. Sieltä on peräisin kunnioitus luontoa kohtaan. Tietynlainen periksiantamattomuus puskea eteenpäin, mutta toisaalta myös nöyryys kääntyä takaisin.
Jotta voit saavuttaa vuorenhuipun sinun on sitkeästi jaksettava painaa ylöspäin. Toisaalta sinun on myös uskallettava kääntyä takaisin tilanteen niin vaatiessa. Ja osattava tehdä ero näiden asioiden välille, milloin keskeyttäminen on periksiantamista ja milloin se on viisautta


Kestävyysvalmentajana autan sinua olemaan paras versio itsestäsi. Autan sinua matkallasi kohti tavoitteitasi. Tuon selkeyttä ja määrätietoisuutta harjoitteluusi. Kannustan sinua matkallasi kohti vuorenhuippuasi ja olen tukenasi, jos syystä tai toisesta on käännyttävä takaisin ja valittava toinen reitti.

Ennen valmentajan uraani olen työskennellyt kaksi vuosikymmentä maatalousyrittäjänä. Nämä vuodet ovat opettaneet minulle, mitä on kun tekeminen sujuu flow-tilassa, onnistumisen ruokkivat onnistumisia. Mutta ttoisaalta myös sen, kun kiire ja stressi meinaavat musertaa alleen. Olen kokenut sen kaiken. Liikunta on ollut minulle henkireikä vaikeinakin aikoina ja olen pystynyt tekemään siitä toisen ammatin itselleni valmennuksen muodossa.


Valmentajana olen pyrkinyt kouluttautumaan jatkuvasti.

Vapaalasku-kurssi, Lyngen, Norja (Cohkka Guiding & Events Oy) 2008
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You Oy) 2017
Personal Trainer (Trainer4You Oy) 2017
Suomen Ladun polkujuoksuohjaaja (Suomen Latu) 2018
Kestävyysvalmentaja (Huippumoodi Oy) 2018
Psyykkinen valmentaja (Trainer4You Oy) 2018
Triathlonvalmentaja 1 (Suomen Triathlonliitto) 2019
Valmentajan Ammattitutkinto VAT (tulossa 2020)

Olen isä, aviomies, yrittäjä. Vapaalaskija, polkujuoksija ja triathlonisti
Kestävyysvalmentaja
Pekka Kauranen
valmentaja@pekkakauranen.fi

Ota valmentajaan yhteyttä


juoksu kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu kuntosali personal trainer pyöräily triathlon
Haapavesi Siikalatva Etävalmennus Kärsämäki Nivala Oulainen Pyhäntä Kempele Oulu