Jenni Sofia Äijälä | Valmentaja | SYKE Tribe

Jenni Sofia Äijälä
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Jenni Sofia Äijälä
Pienin askelin tapahtuu isoja muutoksia!

Minulta saat täysin yksilöllisesti suunnitellun valmennuksen, treeni- tai ravinto-ohjelman, ei mitään massavalmennuksia!

Valmentajana olen lempeä, ymmärtäväinen, mutta silti sopivan jämäkkä, joka saa sinut puskemaan kohti tavoitteitasi. Annan sinulle omasta tietotaidostani mahdollisimman paljon, jotta sinä saavutat haluamasi tavoitteen. Haluan tarjota mahdollisimman yksilöllistä palvelua ja otan sinun toiveet, tavoitteet, tottumukset ja tilanteet huomioon valmennuksessa. Olen tukenasi koko valmennuksen ajan.

Omaan valmennusfilosofiaani ei mahdu ajatus, että jättäisin jotain tärkeää kertomatta, kysymättä, ohjeistamatta tai neuvomatta, jotta asiakas joutuu palaamaan luokseni yhä uudestaan ja uudestaan. Valmentajana haluan, että valmennettavat palaavat takaisin omasta halustaan hyvien kokemuksien, onnistuneiden ja saavutettujen tavoitteiden buustaamana jatkamaan hyvin alkanutta matkaansa kohti hyvinvoivempaa elämää.

Treeniohjelmat suunnittelen jokaiselle asiakkaalle erikseen juuri heidän tilanteeseen sopivaksi. Ne ovat nousujohteisia, monipuolisia ja sopivan haastavia, jotta asiakas pääsee ylittämään itsensä kerta kerralta. Treenin jälkeen on taatusti voittajafiilis!

Ravinto-ohjelmat suunnittelen ilman kitudieettejä eivätkä ne sisällä kieltolistoja. Ravinto-ohjelmissa otan huomioon asiakkaan aiemmat ruokatottumukset, toiveet ja tavoitteet. Ravinto-ohjelmat teen mahdollisimman helpoiksi noudattaa, terveellisemmillä valinnoilla perusarkiruokakin mahtuu näihin ohjelmiin. Koko perhe voi myös syödä samaa ruokaa.


Ota valmentajaan yhteyttä