Kati Turunen | Valmentaja | SYKE Tribe

Kati Turunen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Kati Turunen

Valmentajana yrityksessä:
EasyFit Savonlinna

Työsarkaa kuntosalimaailmasta minulla on takana vuodesta 2006 lähtien, ohjaus- ja valmennustyötä, mm. saliharjoittelun, painonpudotuksen, sekä ryhmä- ja yksilöohjauksen parissa. Valmentajana haluan ottaa asiakkaan kokonaisuutena huomioon. Esim. elämäntapamuutoksen tulee sopia Sinun arkeen ja elämään, ei lisätä siihen ylimääräistä stressiä ja painetta. Oman tavoitteen saavuttaminen vaatii mm. suunnittelua, järjestelmällistä työtä, osatavotteita, mutta myös ohjausta ja mukautumista silloin kun arkeen tulee muutoksia, jotta matka kohti tavoitetta säilyisi ja tavoitteen saavuttamisen jälkeen opituista asioista muodostuisi elämäntapa.

Vahvuuksia valmentamisessa, sekä ohjaustyössä minulla Liikunnan aloittaminen, terveyttä-ja hyvinvointia tukeva liikunta, painonpudotus, kehonmuokkaus, kiinteytyminen sekä Ikäihmisten harjoittelu. 
Jokaisella on aina ikioma tavoite, oli se pieni tai iso. Toisinaan jaksamisen ja hyvinvoinnin parantamiseen tarvitaan vain pieni korjausliike, joillakin tavoitteena voi olla suurempi muutos! 
Niin tai näin, muutos lähtee aina siitä ensimmäisestä askeleesta.


Ota valmentajaan yhteyttä