Hasse Fagerström
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Hasse Fagerström
Jos haluat tuloksia, ota yhteyttä! Tehdään tuloksia yhdessä!

Valmentajana yrityksessä:
Personal Training Tampere

Moro,

​Nimeni on Hasse ja olen sertifioitu Personal Trainer Tampereelta tai itse asiassa Pirkkalasta. Minulla on yli 25 vuoden kokemus kuntosalitreenistä, yli viiden vuoden kokemus tuloksellisesta henkilökohtaisesta valmentamisesta sekä 14 vuoden kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Aina kaikki ei ole kuitenkaan mennyt kuin "Strömsössä"...olen entinen selkäpotilas ja kärsin aikoinaan myös reilusta ylipainosta.

​Valmennusfilosofiani ydin on hyvä ja puhdas ruoka, haastava ja oikeanlainen treeni sekä riittävä lepo. Erityisen kiinnostunut olen tieteellisesti tutkittujen menetelmien käyttämisestä lihasten kasvatuksessa, painonpudotuksessa ja elämäntapamuutoksessa yleensäkin.

​Henkilökohtaisena valmentajana olen rauhallinen, mutta vaativa. Tavoitteeni on, että tulet saamaan kanssani hyviä tuloksia ja että tulet olemaan valmennukseen erittäin tyytyväinen. Vaikka mottoni on "no pain no gain", se ei silti tarkoita, että treenataan "hampaat irvessä" vaan, että treenataan järkevästi. Näin saadaan myös tuloksia aikaan. Treenatessa saa ja pitää olla myös hauskaa :)

​Haluatko laihtua mutta olet huomannut että "laihdutuslääke" ei toimi? Laihduttamisessa avainasemassa on laihduttajan ruokavalio ja oikeanlainen liikunta. Entä kiinnostaako lihasten kasvatus? Tässäkin avainasemassa on oikeanlainen ruokavalio sekä kuntosalitreeni. Jos haluat tuloksia, ota yhteyttä! Tehdään tuloksia yhdessä! Annan valmennuksilleni tyytyväisyystakuun. Maksuvälineenä käyvät laskun ja tilisiirron lisäksi myös Smartum, Epassi ja Edenred.

personaltrainingtampere@gmail.com

www.personaltrainingtampere.fi


Ota valmentajaan yhteyttä