Sointu Borg | Valmentaja | SYKE Tribe

Sointu  Borg
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Sointu Borg


Valmentajana yrityksessä:
SYKE Marketplace

Meikäläinen ei ole psykoterapeutti, psykologi tai lifestyle coach. En myöskään havittele minkäänlaista mentaalisen gurun asemaa. Kurssin ideana on tarjota oivalluksia sekä arkisia työkaluja itsekriittisyyden, riittämättömyyden sekä epävarmuuden minimoimiseksi.

Tutustu alta mun Röyhkeästi Rohkea verkkovalmennukseen!

Tällä kurssilla mä opetan teille terveellistä ”haistakaa vittu” -asennetta. Mä avaan teille omia kokemuksiani sekä matkaani kohti rohkeaa ja anteeksipyytelemätöntä olemusta.

Mä pyyteettömästi uskon, että meissä kaikissa asuu rohkeus, se pitää vaan osata kaivaa esiin. Meikäläinen ei ole psykoterapeutti, pykologi tai lifestyle coach. En myöskään havittele minkäänlaista mentaalisen gurun asemaa. Kurssin ideana on tarjota oivalluksia sekä arkisia työkaluja itsekriittisyyden, riittämättömyyden sekä epävarmuuden minimoimiseksi.

Kurssi koostuu seitsemästä omaelämänkerrallisesta osa-alueesta. Voit käydä kurssin viikossa, ahmia sen kerralla jonain darrasunnuntaina tai jaottaa sen pidemmälle aikavälille. Jokainen kurssin osa-alue pitää sisällään audion sekä videomuotoisia yhdessä tehtäviä harjoituksia. Harjoitukset ovat helppoja ja nopeita, teen niitä itsekin tänä päivänä aina silloin tällöin.

Aion nyt avata teille omaa polkuani ilman sensuuria ja hypätä suoraan syvään päätyyn, koska koen sen olevan ainut oikea tapa todellisten oivallusten ja rohkaistumisen löytämiseksi.

On aika olla röyhkeästi rohkea! LETS GO!

Sointu Borg:

  • Kauppatieteiden maisteri
  • Tv -persoona
  • Diili 2021 voittaja
  • Somehahmo


Ota valmentajaan yhteyttä