Noona Sanden | Valmentaja | SYKE Tribe

Noona Sanden
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Noona Sanden

Helsinki

Valmentajana yrityksessä:
Syketribe

Olen Noona Sandén, Yrittäjä, kulinaristi, ruoka-alan moniosaaja, yksityiskokki, sisällöntuottaja sekä näiden omieni verkkokurssien perustaja.

Olen tehnyt ruoan ja reseptiikan parissa töitä jo vuodesta 2010 sekä ollut mukana MasterChef-suomi Tv-formaatissa vuonna 2018.

Ruokafilosofiani on suomalaisen ja ranskalaisen keittiön sekoitus. Käytän pääösin sesonkien mukaan hyödynnettäviä raaka-aineita. Omassa keittiössäni suosin lähellä tuotettua ja mahdollisimman puhtaita raaka-aineita. Pyrin valitsemaan raaka-aineita joista ei ole poistettu tai lisätty mitään. Käytän voita ruoanlaitossa sekä aitoja makuja. Jos syön lihaa, suosin lähellä tuotettua, riistaa sekä kaloissa aina järvikala kun mahdollista. Jos jostain karsin, vältän sokeria mutta pyrin valitsemaan kaikessa aina paremman vaihtoehdon totaalikieltämisen sijaan. Tämän filosofian pohjalta olen luonut myös verkkokurssini sinulle ja haluan tuoda sinun arkeesi klassiset lempireseptini.

Ruokamissioni on saada ihmiset innostumaan uusista raaka-aineista, tuntemaan että kokkaaminen on helppoa, rentouttavaa ja hauskaa. Toivon ihmisten inspiroituvan tekemään tekemään hyvää arkiruokaa yhdessä. Haluan tuoda uusia ideoita, innostaa kokeilemaan uusia raaka-aineita ja makupareja. Ruoka tuo ihmiset yhteen ja ravinnolla on suuri merkitys niin henkiseen kuin fyysiseen hyvinvointiin.

Toivon, että nautit kokkaushetkistä kanssani.


Ota valmentajaan yhteyttä