STR8 HIIT
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

STR8 HIIT
STR8HIIT Me, You, We, Together.


Verkkokauppa:
STR8HIIT

Tiedätkö sen tunteen, kun joku ymmärtää sinua täydellisesti? Kun löydät ystävän, sen jonka kanssa käännät vaikka rekan renkaan. Kirjaimellisesti! 

Ennen varsinaista STR8HIITin tarinan alkua ystävykset Mirella Merivirta sekä Jenna Ruohola olivat jo muutaman vuoden jakaneet yhteisen intohimon urheiluun sekä kiinnostuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Näiden myötä syntyi vuosien varrella yhteisiä projekteja joilla haastoimme itseämme. Kaksi niin erilaista ystävystä mutta kuitenkin niin samanlaista johti siihen, että automaattisesti kahden erilaisen urheilutaustan omaavan ihmisen treenitottumukset sulautuivat yhteen ja STR8HIITin nykyinen treenimuoto alkoi hahmottua. Syyskuussa 2019 Yhdistimme meidän vahvuudet sekä tavat jotka motivoivat meitä ylläpitämään aktiivista elämää. Lopputulos todettiin toimivaksi, tehokkaaksi sekä terveyttä edistäväksi treenimuodoksi. Treeniohjelmia kehitettiin kaksi vuotta ja nyt on tullut aika päästää myös muut kokemaan STR8HIITin treenejä!

Tarjoamme monipuolisia verkkovalmennuksia, järjestämme omia treenipäiviä sekä -tapahtumia, lisäksi meidän kauttamme myös henkilökohtaiset PT- palvelut.

Meille tärkeintä kuitenkin on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Kannustamme kaikkia aktiiviseen ja terveellisempään elämäntyyliin. Liikunnan on tarkoitus olla hauska osa arkea, jota voi harjoittaa yksin tai kaverin kanssa. Meidän treenit sopivat kaiken tyylisille liikkujille, olet sitten vasta aloittamassa liikunnallista elämäntyyliä tai olet jo konkari ja hikoilu tuttua puuhaa. Paketeistamme löydät vaihtoehdot niin kotona kuin salilla treenaamiseen joko yksin tai kaverin kanssa. 

”Me halusimme luoda perheen, jossa kannustamme toinen toisiamme yksilöinä saavuttamaan halutut tavoitteet, jakamaan onnistumiset, sekä matkan varrella tulevat haasteet unohtamatta hauskanpitoa ja kuntoilun luomaa hyvää oloa.

Yhdessä olemme vahvempia kuin yksin, yhdessä olemme enemmän.” 


Ota valmentajaan yhteyttä