Sonja Aiello | Coach | SYKE Tribe

Sonja Aiello
Contact us
Coach search

Sonja Aiello

Sonja Aiello on helsinkiläinen 22-vuotias valmentaja, jolla on todella kova työmoraali. Nuoresta iästä huolimatta Sonjalta löytyy todella paljon tietoa ja kokemusta. Sonja opettaa niin kuin itse elää. Sonja tekee verkkovalmennusten lisäksi yksilövalmennuksia ja hän on valmentanut tuhansia ihmisiä netissä. Sonja rakastaa inspiroida ja motivoida muita hänen omalla tekemisellään.

Sonjan omin sanoin:

"Olen Sonja Aiello 22-vuotias helsinkiläinen. Olen itse aina ollut urheilullinen ja kilpaillut EM-tasolla kilpacheerleadingissa. Nyt kuitenkin bikinifitness on lajini ja se onkin minulle suuri intohimo työni lisäksi. Bikinifitnekseen minulla on paljon tavoitteita ja haluan ehdottomasti saavuttaa ne. Koen, että minulla on valmentajana ihan hurjan paljon annettavaa muille motivoituneille mimmeille! Haluan korostaa kaikille sitä, että kova työ palkitaan ihan aina. Vaikeita hetkiä tulee meille jokaiselle, mutta voittaja on se joka puskee niiden läpi."


Coachings


Naisellisesti vahva by Sonja Aiello
Naisellisesti vahva by Sonja Aiello

0.0/5

(0 reviews)

Kahdeksan viikkoa monipuolista treenaamista ja energistä motivointia. Sisältää myös yksinkertaiset ja helposti toteutettavat ruokavaliot, joilla rakennat naisel

Duration 8 weeks
Starts every monday
Coach Sonja Aiello
Accepted Smartum / ePassi / Edenred


59,00 €


Contact coach