Syke Syke
Laura Antikainen

Laura
Antikainen Ei riitä että osaa ratsastaa, pitää osata myös pudota. - Argentiinalainen sananlasku

laura[ät]elixirhyvinkaa.fi
Hyvinkää

Valmentajana yrityksessä:
Elixir Hyvinkää

Olen koulutukseltani toimintaterapeutti, urheiluhieroja, ryhmäliikuntaohjaaja, erityislasten liikuntaohjaaja, kuntosalivalmentaja, sekä tuleva personal trainer (trainer4you). Työhistoriani on pääsääntöisesti lasten/erityislasten liikunnan ja sirkuksen ohjaamista, sekä myyntityötä. Lasten toimintaterapian lisäksi ohjaan Elixir Hyvinkäällä aikuisten/lasten liikunta -ja akrobatiaryhmiä, teen henkilökohtaisia -ja ryhmävalmennuksia, sekä teen hierontoja. Olen ihmisenä empaattinen ja helposti lähestyttävä, sekä leikkisän luonteeni ansiosta lasten kanssa hyvin toimeentuleva. Energisyydestäni huolimatta olen monesti saanut kuulla, että tapani ohjata ja valmentaa on kuitenkin lempeä ja rauhallinen.

Liikunta, terveys ja hyvinvointi ovat aina olleet mielenkiinnonkohteitani. Viime vuosina kiinnostus kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on kasvanut ja opiskelin toimintaterapeutiksi. Toimintaterapiassa ihminen käsitetään mielen ja kehon saumattomana kokonaisuutena, joka on jatkuvassa vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Keho, mieli ja ympäristö ovat näin ollen erottamaton paketti, ja yhtä osa-aluetta muokkaamalla voi kokonaisvaltainen onnellisuus ja hyvinvointi kohentua huomattavasti

 Suhde valmennettaviini on aina luottamuksellinen ja kannustava. Osaan kuitenkin oikeassa määrin olla tiukka ja treenin aikana jopa armoton. Minulle on ilo auttaa ihmisiä ylittämään itsensä ja viedä heitä lähemmäs tavoitteitaan, enkä välitä vihaisista katseista viimeisten toistojen aikana.  

Olen aina ollut erittäin kiinnostunut ravinnosta, liikunnasta ja siitä, mihin kaikkeen ihmiskeho pystyy. Sirkuksen notkeat käärmenaiset ja käsillään seisovat akrobaatit tapetoivatkin lapsuudessani huoneeni seiniä ja ensimmäiset anatomiaa/lihaksistoa käsittelevät kirjani hankin jo nuorena. Sirkus ja akrobatia ovat aina olleet intohimoni ja osa elämääni. Näiden lisäksi harrastan joogaa, kuntosalilla käymistä, sekä pitkiä metsälenkkejä koiramme Elviksen kanssa. Minulla on melko pitkä historia myös yleisurheilun/seiväshypyn tiimoilta. Oma tavoitteeni urheilun saralla on tällä hetkellä IFBB:n vapaaohjelmallisessa fitness-sarjassa kilpaileminen, mihin sisältyy fyysikan muokkaamisen lisäksi akrobaattinen vapaaohjelma. Tavoitteita elämään — kilpaurheilu on ihanaa vastapainoa työlle.

 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fitness ja body harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu jooga ja meditointi kahvakuulailu kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus lasten ja nuorten liikunta muu urheilu painonhallinta ja painonpudotus personal trainer psyykkinen valmennus raskausajan harjoittelu selkäongelmat yleisurheilu
Espoo Helsinki Hyvinkää Riihimäki