Aku Borenius


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Aku
Borenius ” Ihmisiä, jotka paahtavat täysillä ja joilla on sisäinen hehku päällä, on paljon. Harmi, että he ovat valtaosin alle 7-vuotiaita.”

–Esa Saarinen

Valmentajana yrityksessä:
Boren Training

Boren Training tarjoaa energiaa arkeen. Valmennamme yksilöitä ja ryhmiä Turussa ja Salossa. Vahvuutemme on ihmiskehon tarpeiden ja kehityskohteiden tunnistaminen ja sitä myöden harjoittelun systemaattinen ja järkevä toteutus.

Ajatuksemme valmennustyöstä käsittää ihmisen kokonaisuutena huomioiden fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tekijät. Arvomme pohjaavat turvalliseen ja oikein mitoitettuun harjoitteluun.

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Boren Training on olemassa, koska haluamme auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi ja että huomaat, kuinka valtavasti sinussa onkaan potentiaalia. Autamme sinua tunnistamaan mikä kaikki vaikuttaa harjoitteluusi. Kaiken taustalla on halu auttaa sinua ymmärtämään mitä tällä kaikella on mahdollisuus saavuttaa –> enemmän energiaa, parempi hyvinvointi, vähemmän kipuja ja iloisempi elämä 

Ota valmentajaan yhteyttä


harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus painonnosto personal trainer ravintovalmennus selkä- ja hartiaongelmat
Etävalmennus Turku Salo