Elina Ruoppa

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Elina
Ruoppa Minun tavoitteeni on sinun hyvinvointisi.

Valmentajana yrityksessä:
ElluSport

Olen Ellu, EHFA-lisensoitu Personal trainer, hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja. Ohjaan sinulle sopivimmat harjoitukset, seuraan kehittymistäsi ja huolehdin hyvinvoinnistasi asiakassuhteemme ajan.

Annan sinulle eväät kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, omassa lajissa kehittymiseen tai kunnon jonkin osa-alueen parantamiseen. Minulle tärkeää on opettaa sinut liikkumaan ja käyttämään kehoasi oikein, antamaan sinulle ahaa-elämyksiä omasta kehostasi ja vähentämään stressiäsi, onnistumaan!

Kokemuksesta tiedän miten vääränlaisella harjoittelulla ja ylimielisellä suhtautumisella vammoihin aiheuttaa itselleen myöhemmin isoja ongelmia. Autan sinua välttämään nämä karikot ja saavuttamaan oikeanlaisen harjoittelun ja palautumisen avulla vahvemman kehon.

Minulla on monipuolinen urheilutausta, jota hyödynnän valmennuksessani. Enemmän ja vähemmän totiselta amatööriurheilu-uraltani löytyvät muassa salibandy, pesäpallo, nyrkkeily, autourheilu, ratsastus ja juoksu.

- Kuntosalivalmennus
- Hyvinvointivalmennus
- Kuntouttavat harjoitteet (erityisesti polvi, olkapää, nilkka)
- Kehonhuolto ja liikkuvuus, stabilisoivat harjoitteet (lapa, keskivartalo)
- Fysiikkavalmennus ja voimaharjoittelu, CrossFit
- Ratsastajien ja palloilijoiden fysiikan eri osa-alueiden parantaminen
- Kinesioteippaus

Ota valmentajaan yhteyttä


crossfit fysioterapia harjoittelu kotona juoksu kahvakuulailu kamppailulajit kuntosali painonnosto personal trainer selkä- ja hartiaongelmat eläinurheilu iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus Kehonhuolto kestävyysharjoittelu kuntoutus ravintovalmennus
Espoo Helsinki Nurmijärvi Vantaa Etävalmennus