Syke Syke
Leea Vinnikainen

Leea
Vinnikainen Hyvinvointi pitää ottaa tosissaan, muttei ikinä liian vakavasti! ;)

leea.vinnikainen[ät]hotmail.com
0445376781
Turku
http://www.leeavinnikainen.fi
https://www.facebook.com/ptleeavinnikainen/

Olen 28-vuotias Trainer4You Personal Trainer & Voimavalmentaja. Valmennusfilosofiaani kuuluu se, että arjen valinnoissa hyvinvointia lähestytään pikemminkin lempeällä itsekurilla, ei kieltolistoilla ja itsensä piiskaamisella. Opitaan kuuntelemaan omaa kroppaa ja tunnustellen löydetään sieltä syvyyksistä oikea liikunnan ilo, itsensä ylittämisen huippufiilikset ja tajunnanräjäyttävät endorfiinihumalat.

Treeni, ravinto, lepo on kaikkien tietämä pyhä kolminaisuus hyvinvoinnissa, mutta haluan opettaa Sinulle, miten tämä kombinaatio pidetään hallussa ihan käytännössä arjessa. Myös stressaavien elämänjaksojen aikana. Itse olen löytänyt liikunnanilon vasta aikuisiällä ja tasapainon löytäminen hyvinvointiin on ollut kivinen tie. Tiedän konkreettisesti, mitä on lähteä rakentamaan elämäntapoja uusiksi palikka kerrallaan ja haluan olla mukanasi todistamassa sen mielettömän tunteen, kun lamppu päässä syttyy ja tajuat, ettei se hyvän olon saavuttaminen mitään rakettitiedettä ollutkaan. ;)

Uskon myös vahvasti siihen, että treenatessa saa nauraa ja mokailla. Koskaan ei kannata tyytyä ja jämähtää paikoilleen. Jos joku juttu ei toimi, sitä muokataan siihen asti, kunnes se toimii. Pysyvä liikunnan ilo ja loputon kehityksen nälkä ovat asioita, jotka haluan Sinunkin löytävän oman projektisi aikana. Ei kuureja, ei nälän näkemistä, ei nautinnollisesta elämästä kieltäytymistä, vaan kaikkea muuta – joustavaa, hauskaa, vaihtelevaa ja mielenkiintoista heittäytymistä treenin ja ravinnon saloihin niin, että sosiaalinen elämä ei kärsi siinä sivussa.

Se ei voita, joka treenaa eniten, vaan se, joka treenaa oikein. Lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi, olipa se sitten lihaksikkaampi kroppa, parempi vireystila arjessa tai painonpudotus terveys edellä! :) Ota mukaasi innokas ja vastaanottavainen asenne ja annan vastineeksi kaikki työkalut, mitä tarvitset hyvinvoinnin saavuttamiseen jatkossa myös itsenäisesti.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
kehon muokkaus kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer harjoittelu kotona
Etävalmennus Turku