Syke Syke
Kristiina Uusitalo-Lindholm

Kristiina
Uusitalo-Lindholm Jojoilu on niin out, haluan voida hyvin nyt ja huomenna!

kristiina.uusitalo[ät]sportcotton.fi
Pori

Valmentajana yrityksessä:
Pori Halli Oy

Hymyä, hikeä ja hyvinvointia! Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta!

 

Kun kaipaat treeniisi uutta potkua, hikeä ja haasteita ja haluat tehdä sen hymyillen, ota yhteyttä minuun.

Ota minuun yhteyttä myös silloin, kun kaipaat päivitystä saliharjoitteluusi, olet epävarma esim. raskausajan liikunnasta tai kaipaat tsempparia treeneihisi. Tärkeää minulle on, että  haluat edelleen säilyttää pilkkeen silmäkulmassasi.

Kaipaat pysyvää elämäntapamuutosta, haluat löytää liikunnan ilon, haluat pudottaa painoasi terveellisesti ja turvallisesti, tiedät keneen voit ottaa yhteyytä....minuun

                                                         [laughing]

Vahvuuksiani ovat monipuolinen liikunta-alantuntemus sekä pitkä kokemus sekä kuntosalimaailmasta että  ryhmäliikunnasta. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, sitoutumaan itseensä ja tekemäään muutoksia, jotka ovat mahdollisia ja sopivat sinun arkeesi. Koulutettuna ravintovalmentajana pystyn auttamaan sinua niin painonpudotukseessa kuin painonhallinnassakin.  Ylläpidän tieto-taitoani säännöllisesti erilaisten koulutusten avulla ja se tekee minusta valmentajana monipuolisen ja luotettavan.

 

Valitse KULTAINEN KESKITIE liikunnassa, ravinnossa ja hyvinvoinnissa. Tapa elää ja voida hyvin niin tänään kuin ensi kuussakin ensi vuodesta puhumattakaan. Jojoilu on niin out! Ota yhteyttä ja valitaan kultainen  keskitie!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
crossfit harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kahvakuulailu kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer raskausajan harjoittelu ravintovalmennus uinti