Eveliina Rauhansalo


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Eveliina
Rauhansalo

Jyväskylä

Valmentajana yrityksessä:
Työskentelen personal trainerina omalla nimelläni laskutusosuuskunnan kautta sekä Fysio Muuramessa.

Olen kliiniseen ortopediseen lääketieteeseen (OMI) erikoistuva  fysioterapeutti, koulutettu personal trainer, voimavalmentaja, psyykkinen valmentaja ja kuntosalivalmentaja. Työskentelen fysioterapeuttina, valmentajana ja kouluttajana. Olen erikoistunut erityisesti vammojen tai leikkausten jälkeiseen kuntouttavaan harjoitteluun ja elintapamuutoksiin. Tavoitteeni on myös ennaltaehkäistä tuki-ja liikuntaelinongelmien ja oireiden syntyminen kannustamalla säännölliseen liikuntaan ja terveellisiin elintapoihin. Asiakaskuntani koostuu niin koululaisista kuin ikäihmisistäkin sekä aloittelevista kuntoilijoista kilpaurheilijoihin. Olenkin mielelläni mukana myös kilpaurheilijoiden valmennusapuna.

Kouluttaudun jatkuvasti lisää ja pyrin tuomaan valmennukseeni uusia näkökulmia. Valmennuksessani hyödynnän osaamistani urheilufysioterapiasta sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian (ACT) menetelmistä. Valmennuksessani sinut huomioidaan yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Et saa pikadieettejä tai fitnessruokavaliota, vaan ohjaan sinua koostamaan terveellisiä  ateriakokonaisuuksia ja tekemään arjessasi tavoitettasi tukevia valintoja. Harjoittelussa korostuvat tekniikka, turvallisuus, tehokkuus ja hauskuus. Harjoitusympäristönä hyödynnän kuntosalin lisäksi urheilukenttiä, ulkoilualueita ja uima-allasta, missä saa lisää tehokkuutta ja vaihtelua treeniin.

 

 

Ota valmentajaan yhteyttä


fysioterapia koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus raskausajan harjoittelu ravintovalmennus selkä- ja hartiaongelmat fysiikkavalmennus Kehonhuolto
Jyväskylä Muurame