Eveliina Rauhansalo


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Eveliina
Rauhansalo Unelmat tarvitsevat toteutuakseen vain röyhkeän lupauksen.

Jyväskylä

Valmentajana yrityksessä:
Työskentelen personal trainerina omalla nimelläni laskutusosuuskunnan kautta sekä Fysio Muuramessa.

Olen kliiniseen ortopediseen lääketieteeseen (OMI) erikoistuva  fysioterapeutti ja koulutettu personal trainer. Työskentelen kolmantena pääfysioterapeuttina ja hyvinvointipalveluvastaavana Fysio Muuramessa, minkä lisäksi toimin kuntosalivalmennuksen, anatomian ja kuntouttavan harjoittelun asiantuntijatehtävissä Trainer4Youlla, kouluttaen tulevia personal trainereita. Valmennuspuolella olen erikoistunut erityisesti kuntouttavaan harjoitteluun (vammat, postoperatiivinen kuntoutus, fysiotraining) sekä elämäntapamuutoksiin. Asiakaskuntani on kuitenkin hyvin laaja aina aloittelevista harrastajista kilpaurheilijoihin.

Pyrin jatkuvasti kouluttautumaan lisää ja tuomaan valmennustyöhöni uusia näkökulmia sekä sovelluksia, mm. liikuntafysioterapiasta sekä hyväksymis- ja omistautumisterapiasta (ACT). Valmennuksessani saat paljon tietoa ja sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyt ohjeet. En suosi valmennuksessani kuuriluontoista dieettiajattelua tai kaiken rajoittavaa fitnessruokavaliota, vaan ohjaan sinua koostamaan terveellisiä  ateriakokonaisuuksia ja tekemään arjessasi tavoitettasi tukevia valintoja. Harjoituksissa korostuvat tekniikka, turvallisuus ja tehokkuus.

 

 

Ota valmentajaan yhteyttä


fysioterapia iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus personal trainer mentaalivalmennus (psyykkinen) raskausajan harjoittelu ravintovalmennus selkä- ja hartiaongelmat fitness ja body
Jyväskylä Muurame