Syke Syke
Marjo  Kuitunen

Marjo
Kuitunen Haluan vain liikuttaa ihmisiä, se on tärkeää!

marjo.kuitunen[ät]mentalmove.fi
0505625266
Jyväskylä
http://www.mentalmove.fi/
https://www.facebook.com/KirrinMuuvi/

Valmentajana yrityksessä:
MentalMove Finland

25 -liikuttajavuoden varrelle mahtuu kokemuksen kartuttamista lähes tulkoon kaikesta liikuntaan liittyvästä. Parasta kouluta on lukemattomat asiakaskohtaamiset, väleillä Pohjois-Savosta - Keski-Suomeen, Helsingistä - Rovaniemelle. Koko Suomi ja se liikuntakenttä nii yksityisellä kuin kunnallisella sektorillakin on läpi käyty. Oma paikka löytyi yrittäjyydestä ja sen tuomista haasteista. Oman yrityksen kautta voin auttaa yhä isomaa joukkoa voimaan paremmin niin valmennuskeskuksiemme kuin kehittämiemme valmennustuotteidenkin kautta. Päävalmennustuotteemme on vuoden kestävä MasterMove -muutosvalmennus.

Asiakaskuntaani kuuluu hyvin monenlaisia ihmisiä kilpaurheilijoista vasta-alkajiin. Kysy kuinka auttaisin sinua voimaan paremmin tai pääsemään tavoitteisiisi.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
crossfit erityisruokavaliot harjoittelu kotona jooga ja meditointi juoksu Kehonhuolto ja Foam roller koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus lasten ja nuorten liikunta painonhallinta ja painonpudotus raskausajan harjoittelu ravintovalmennus
Joutsa Jyväskylä Äänekoski