Syke Syke
Henna Heikka

Henna
Heikka TERÄSMUTSI -Missiona NaarasLeijona -lauman kerääminen ja kipinän liekittäminen- ROAAAAR! Haluatko sä olla vahvempi, varmempi ja upeampi Sinä?

hensku[ät]terasmutsi.com
Ylöjärvi
https://www.terasmutsi.com
https://www.facebook.com/terasmutsi

Valmentajana yrityksessä:
TERÄSMUTSI

-HYVINVOINTI - SEKSI - TALOUS - YSTÄVYYS - 

 

Teräsmutsin koutsaus -filosofia perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Idea on, että kaivetaan pohjimmainen syy miksi ollaan juuri tässä pisteessä nyt. On se sitten, +20 kg / taloudellinen kriisi / henkinen huono olo / unettomuus jne. Ihminen on kokonaisuus ja juuri siksi täytyy kyetä ymmärtämään persoonaa kokonaisvaltaisesti. 

Haluan auttaa sinut kohti onnellisempaa ja täyttymyksellisempää elämää, mitä ikinä se sitten sinulle tarkoittaa. Autan sinua olemaan itsevarmempi, hyvinvoivempi ja ennen kaikkea tyytyväisempi Sinä.

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja - lisensioitu personal trainer, Firstbeat -asiantuntijuutta unohtamatta. Sen lisäksi olen kouluttautunut myös muun muassa yrittäjän ammattitutkintoon, turvehoitajaksi sekä monien itsensä kehittämisen gurujen opeissa. Uskon kuitenkin, että jokainen meistä on persoona, jollaista ei toista samanlaista ole olemassa. Tämän ansiosta ihmisten kanssa työskentely on opettanut sekä varmasti opettaa jatkossakin enemmän kuin yksikään koulutus. 

Jos siis etsit koutsia suurella intohimolla, osaamisella ja rakkaudella työhönsä - on Teräsmutsi juuri sellainen. 

Palveluihin kuuluu tällä hetkellä Etävalmennukset, sekä muutama tarkoin kehitetty online-kokonaisuus sen lisäksi teen myös Firstbeat -hyvinvointianalyyseja joiden avulla voimme selvittää paljon hyvinvointisi nykytilasta. 

Uskon kokonaisuuden voimaan, jonka ansiosta useimmista paketeista löydät myös laadukkaat lisäravinteet. 

Teräksisin terveisin,

Teräsmutsi

 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
koulutukset ja luennot kuntosali personal trainer psyykkinen valmennus muu urheilu harjoittelu kotona kehonpainoharjoittelu
Etävalmennus Hämeenkyrö Kangasala Pirkkala Tampere