Juho Siirilä

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Juho
Siirilä

Valmentajana yrityksessä:
Kipinä Studio

Toimin valmentajana Kipinä Studiolla Jyväskylän Laajavuoressa.

Valmennusfilosofiani tähtää ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa säilytetään tasapaino oleellisten asioiden välillä. Erityisesti elämäntapamuutokset, joissa liikunta, ravinto ja päivittäiset valinnat kulkevat käsi kädessä, ovat lähellä sydäntäni.

Olen toiminut valmentajana 3,5 vuotta Tampereella Elixia Kalevassa. Valmensin noin 150 eri asiakasta ja tein noin 3000 valmennustapaamista tänä aikana. Pisimmät valmennussuhteeni olivat 1,5 - 2 vuoden mittaisia.

Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja. Työurani aikana olen ohjannut, opettanut, kouluttanut ja valmentanut eri-ikäisiä ihmisiä koulussa, kansalaisopistoissa, liikunnan aluejärjestössä ja liikuntaseuroissa.

Lajitaustani on palloilulajeista, joista nykyisin pelaan lentopalloa ja beach volleyta. Muita harrastamiani liikuntamuotoja ovat voimaharjoittelu, hiihto, rullaluistelu sauvoilla, juoksuvedot sekä liikkuvuus ja putkirullaus kehon huollon osalta.

Ole yhteydessä, jos kaipaat tukea ja muutosta elämääsi hyvinvoinnin osalta.
 

Ota valmentajaan yhteyttä


harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kahvakuulailu kehon muokkaus Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu Kiinteytyminen kuntosali lasten ja nuorten liikunta Lihasten kasvatus painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus selkä- ja hartiaongelmat Yleinen hyvinvointi
Jyväskylä