Syke Syke
Tuomo Turjansalo

Tuomo
Turjansalo

fithuntteri[ät]gmail.com
0407011776
Kouvola
https://www.facebook.com/Fithunter/timeline

Valmentajana yrityksessä:
Fithunters

Oletko ajatellut ottavasi uuden suunnan elämässäsi kohti parempaa oloa ja kuntoa tai oletko monta kertaa kompastunut ja kyllästynyt sitä yrittäessäsi tuloksettomuuden takia? Hienoa, oletkin jo ottanut ensimmäisen askeleen lukiessasi tätä! 

Olen erikoistunut liikuntaa aloittaviin henkilöihin, joten älä epäröi ottaa yhteyttä ja sopia vaikka tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen on ilmainen eikä sido sinua vielä mihinkään. 

Henkilökohtaisella valmennuksella saat oikeat eväät kohti tavoitettasi. Treenisi on tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Saat kokonaisvaltaista ohjausta paremman olon ja kunnon saavuttamiseksi.

Olen Tuomo Turjansalo Kouvolasta. Olen EHFA (European Health & Fitness Association) sertifikaatilla lisensoitu kuntosalivalmentaja sekä personal trainer.

Taustani on melko perinteinen. Nuorempana en erityisemmin ollut kiinnostunut liikunnasta tai yleisestä hyvinvoinnista. Työurani olen tehnyt LVI -alan parissa erilaisissa tehtävissä aina työnjohdosta asennushommiin.

Oikeastaan vasta täysi-ikäisenä liikunta alkoi kiinnostamaan ja parikymppisenä kaivoinkin isäni painot nurkista ja aloin kotona treenaamaan. Treenini oli vähän sitä sun tätä ja enemmän tai vähemmän säännöllistä. Harjoittelusta tuli säännöllisempää muutaman tauon ja loukkaantumisen kautta ja yhtäkkiä huomasinkin, että liikunnasta oli tullut osa elämää.

Kiinnostus liikuntaa ja parempaa oloa kohtaan kasvoi ja mietin, että voisinko tehdä liikunnasta ammattini. Vanhakaan työ ei oikein enään siinä määrin motivoinut, joten päätin kouluttautua personal traineriksi.
Valmentajana koen tärkeäksi tuoda liikunnan mahdollisimman helposti asiakkaan ulottuville ja kuinka pienin askelin on mahdollista muuttaa elämäntapoja terveellisemmiksi.

Hinnaston löydät täältä: 

http://personaltrainer1.fi/personal-trainer/personal-trainer-palveluja-kouvolan-alueella

Liikunnallisin terveisin,

Tuomo T

Etsi valmentajaa Sykkeestä
erityisruokavaliot fitness ja body harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus selkäongelmat
Kouvola