Kahden käden rinnalleveto + työntö

1. Asetu pieneen haara-asentoon ja hae polviin pieni koukistus. Anna kuulien roikkua vartalosi edessä pitäen niistä kiinni myötäotteella.
2. Heilauta nyt kuulat jalkojen välistä ylöspäin työntämällä samalla lantiota napakasti eteenpäin, jolloin myös polvet suoristuvat, ja anna kuulien heilahtaa ylös ja vetäise ne rinnallesi. Kuulat kulkevat vedon aikana lähellä vartaloa. Kun kuula on vedetty rinnalle, osoittaa kämmenselkä poispäin ja kuula lepää ranneluun päällä.
3. Jatka liikettä vielä siten, että haet nyt uudestaan polviin pienen koukistuksen ja ojennat ne uudestaan suoriksi samalla, kun työnnät kuulat ylös, jolloin kädet ovat suorina kohti kattoa. Voima lähtee jaloista. Jalat suoristuvat vasta, kun käsi on ojentunut täysin suoraksi.
4. Tipauta kuulat takaisin hartioille ja siitä alas koukistaen samalla hieman lantiosta ja polvista.

*Hengitä ulos vedon/työnnön aikana

 

 

828SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.