Alataljaveto yhdellä kädellä | SYKE Tribe

Alataljaveto yhdellä kädellä

1. Aseta jalat jalkatukea vasten, ota kahvasta kiinni yhdellä kädellä ja nojaa laitetta kohden noin 90 asteen lonkkakulmaan. Anna yläselän venyä hieman.
2. Laske hartiat alas sekä nosta rinta pystyyn. Paina samalla kahvaa hieman alaspäin, mikäli alataljan väkipyörä on korkealla kuten kuvan esimerkkitaljassa. Näin saat kannatuksen vielä tehokkaammin pois epäkkäältä
3. Lähde vetämään kahvaa kohti kylkeä ja lähde avaamaan selkääsi tuomalla olkapäitä taaksepäin ja pitämällä ne alhaalla. Älä keskity liikaa lapaluiden yhteenviemiseen, vaan yritä ajatella selkäsi isompana kokonaisuutena, jossa lapaluut tulevat yhteen itsestään, kun liike tehdään muuten oikein.
4. Palauta liike hallitusti, mutta älä suorista kättä kokonaan, vaan avaa hiukan lapoja, jolloin liike pysyy koko ajan selällä
5. Oikein tehtynä epäkäslihaksen yläosa on täysin rentona koko liikkeen ajan

Huomioitavaa: Älä vedä kahvaa väkisin kiinni kylkeen, vaan keskity enemmän selkäsi toimintaan ja supistumiseen. Jos viet kyynärpäät liian taakse, epäkkään yläosa saattaa aktivoitua uudestaan liikkeen ääriasennossa.

*Hengitä ulos vedon aikana.
*Alaselkä ei saa pyöristyä missään vaiheessa liikettä!
*Mikäli ojennat selkää pitkälle taakse, rasitat myös alaselkää.

4019SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.