Kuntopallo Slam kiertäen

1. Tartu kuntopalloon molemmilla käsillä ja asetu lantion levyiseen haara-asentoon. Vedä napaa sisään ja purista alavatsa tiukaksi.

2. Vie kuntopallo terävällä liikkeellä pään yläpuolelle, ojenna vartalo täysin suoraksi ja nouse päkiöille samalla sisään hengittäen.

3. Heitä kuntopallo jalkojen viereen lattialle kiertävällä, mahdollisimman terävällä liikkeellä. Hyödynnä vartalonrutistus ja polvien sekä lantion koukistuminen liikkeen tehostamisessa. Hengitä heiton aikana ulos

4. Tartu lattiasta pomppaavaan kuntopalloon ja vie se välittömästi pään yläpuolelle. Ojenna vartalo täysin suoraksi ja nouse päkiöille asti samalla sisään hengittäen.

2800SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.