Etuheilautus käden vaihdolla

1. Asetu haara-asentoon ja ota pieni koukistus polviin työntäen takapuolta samalla hieman taaksepäin. Pidä kuulasta myötäotteella kiinni ja anna sen roikkua jalkojesi välissä ja vie toinen käsi suoraksi sivulle.
2. Työnnä nyt lantiota napakasti eteenpäin, jolloin myös polvet suoristuvat, ja anna kuulan heilahtaa eteen ylös noin pään korkeudelle käsien pysyessä suorina. Samaan aikaan tuot sivulle viedyn käden myös eteen ja nappaat sillä kiinni kuulasta jolloin siis käsi vaihtuu.
3. Anna kuulan tulla takaisin alas nyt toisessa kädessä, samalla, kun toinen käsi ohjautuu suoraksi sivulle. Kuulan tullessa jalkojen väliin ohjaa sitä kulkemaan jalkojesi välistä taakse samalla lantiota kevyesti taakse työntäen.
4. Tee nyt uusi heilautus eteen ja vaihda kättä joka toistolla.

* Muista, että hyvässä treenipaikassa, kuten hiekkakentällä, kuula saa tippua maahan. Eli jos kuula karkaa vartalosta liian kauas, se saa tippua maahan. 
* Tätä etuheilausta voit tehdä pitkään! 
* Etuheilautuksista se, joka opettaa rentoutta. Harjoittele ulkona.

2607SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.