Kulmasoutu käsipainoilla etunojasta (renegade rows)

Ota käsipainot käsiisi ja laskeudu etunojapunnerrusasentoon lattialle. Ote on käsipainojen kahvoissa, niska pitkänä, keskivartalo tiukkana ja lanneselän luonnollinen notko säilyy koko liikkeen ajan. Tee liike joko polviltaan tai suorin vartaloin. Tee vuoroittaista kulmasoutuliikettä ja pyri samanaikaisesti hallitsemaan liikkeen tuki keskivartalosta aina varpaisiin saakka. Tee suoritus joko puoli kerrallaan tai vuorotahtisesti.

Huom! Tässä liikkeessä keskivartalon sekä lantion asennonhallinnalla on erityinen rooli. Myös hartiarenkaan hallinta korostuu voimakkaasti. Tarkkaile suorituksessa myös lapatuen säilymistä sekä niska-hartiaseudun linjausta. 

2256SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.