Askelkyykky eteenpäin tangon kanssa | SYKE Tribe

Askelkyykky eteenpäin tangon kanssa

Ota lantion levyinen haara-asento ja pidä tanko yläselän lihasten päällä sekä katse suoraan eteenpäin.
Astu reilu askel eteen (hieman sivulle keskilinjasta), laskeudu suoraan alas ja ponnista takaisin ylös. Etummaisen jalan polvi ei saa ylittää varvaslinjaa. Polvi taipuu suorassa linjassa jalkaterän kanssa.

HUOM! Askelkyykky on erittäin kokonaisvaltainen harjoite alavartalolle. Siinä aktivoituvat pakara- ja reisilihasten lisäksi myös lonkan, polven sekä nilkan linjauksesta huolehtivat lihasryhmät. Mitä pidempi askel on, sen voimakkaammin pakaran sekä takareiden lihakset aktivoituvat. Lyhyt liike aktivoi tehokkaammin reiden etuosaa. Korokkeelle astuttaessa pakaran sekä takareiden venytys ja aktivoituminen tehostuvat.

Mikäli sinun on vaikeaa säilyttää tasapainosi, voit lisätä tukipintaa astumalla askeleen viistosti hieman sivulle. 

2053SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.