Alataljasoutu selän pyöristyksellä

Istu alataljassa taljakahva käsissäsi ja pidä selkä suorana sekä polvet hieman koukussa.
Vedä kahva olkapääjohtoisesti edestä, reilusta venytyksestä, kohti alavatsaa. Kyynärpäät kulkevat läheltä kylkiä ja lopussa vedetään lavat reilusti yhteen.

HUOM! Alataljasoudun voi toteuttaa joko alaselkä liikkumattomana tai soutuliikkeenä, jossa liikkeeseen yhdistetään ylävartalon kallistus eteen ja taakse. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa liikkeeseen osallistuvat dynaamisesti myös suorat selkälihakset. Suorien selkälihasten rooli on perustekniikassa (selkä paikoillaan) pääosin stabiloijan asema. Mikäli liikettä muokataan antamalla selän pyöristyä liikkeen mukana, suorien selkälihasten dynaaminen rooli korostuu. 

1872SYKE Valmentajille

SYKE auttaa valmentajia tuottamaan tehokkaita, laadukkaita ja monipuolisia valmennussisältöjä, oli sitten kysymys yksittäisistä harjoitusohjelmista tai moniulotteisista verkkovalmennuksista.

SYKE Kuluttajille

Ei ole olemassa sellaista verkkovalmennusta, valmentajaa tai asiantuntijaa joka sopii kaikille. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan tavan muuttuvien trendien ja villitysten joukosta.