Yrittäjä - Hallitse aikasi

Verkkovalmennus ajankäytön hallitsemiseen

Ajanhallintaa käsittelevä valmennus yrittäjille. Mirka Helander paljastaa sinulle keinot, kuinka voit parantaa omaa ajanhallintaasi ja saada enemmän aikaan!

59,00 €
Osta

Venyvätkö työpäiväsi liian pitkiksi ja vapaa-aika harrastusten ja perheen kanssa jää vähälle?

Tuntuuko, että hallinnan tunteen sijasta sammutat vain tulipaloja yksi kerrallaan sen sijasta, että työsi olisi mielekästä ja kehittäisit omaa liiketoimintaasi?

Tämä verkkovalmennus antaa sinulle konkreettisia ohjeita, kuinka omaa ajanhallintaa lähdetään parantamaan. Tule siis mukaan!

Yrittäjä - hallitse aikasi -verkkovalmennuksen aiheet:

 • Arvojen, tavoitteiden ja oman toiminnan WHY:n kirkastaminen
 • Aikavarkaat ja priorisointi
 • Ajanhallinta ja sen työkalut
 • Keskittymisen menetelmät
 • Palautuminen ja stressin ehkäisy
 • Tehokkuuden ja aikaansaamisen salat
Yrittäjä - Hallitse aikasi
Kesto 6 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Hinta 59,00 €


aloittelija
Business
keskitaso
Miehet
Naiset
Stressi ja arjen kuormitus

59,00 €
Osta

Hyppää mukaan milloin vain!

Voit itse valita valmennuksen aloittamispäivän.

Enemmän vapaa-aikaa priorisoimalla enemmän ja stressaamalla vähemmän.

Hallitse aikasi

Tämän valmennuksen avulla stressi vähenee, opit priorisoimaan ja saat enemmän vapaa-aikaa.

Pelkäätkö, että omaa toimintaa ei voi muuttaa?

Koetko ajattelevasi töiden tekemistä jatkuvasti?

Kuulostaako "ei minulla kuitenkaan ole aikaa"-ajattelumalli tutulta?

Yrittäjä - Hallitse aikasi -verkkovalmennus keskittyy stressin ja kiireen vähentämiseen, ajanhallintataitojen kehittämiseen, omannäköisen elämän löytämiseen, arjen ja työn mielekkyyteen sekä arjenhallintaan.

Valmennuksen tavoitteena onkin hallita oma ajankäyttö paremmin, jotta kiireen tuntu vähenee. Samalla aikaa sekä jaksamista jää työpäivän ulkopuolellekin.

"Halusin luoda valmennuksen, joka auttaa yrittäjiä hallitsemaan oman aikansa paremmin, jotta heille jäisi töiden lisäksi aikaa myös perheelle ja tärkeille harrastuksille. Yrittäjät kamppailevat liiketoiminnan kehittämisen kanssa ja työpäivät venyvät jopa yli 12 tuntisiksi. Oma ajanhallinta ja etenkin ajankäytön priorisointi on yrittäjällä avain asemassa. Verkkovalmennus antaa avun yrittäjän ajanhallinnan ongelmiin ja auttaa häntä kokonaisuuden hallinnassa. Kun ihminen kokee, että ohjakset ovat hänen omissa käsissään, hän kokee tyytyväisyyttä ja suurempaa onnellisuutta elämästään unohtamatta stressin ja kiireen tunteen laskua!"

- Mirka Helander

Ota oma aika haltuusi! Mitä sinä tekisit lisääntyneellä vapaa-ajalla? Lähde mukaan nyt ja ota selvää!

Osta nyt!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

 
 • Haluat vähentää stressiä ja kiirettä
 • Haluat enemmän vapaa-aikaa
 • Haluat saavuttaa "sitten joskus tulevaisuudessa”-tavoitteesi
 • Etsit työkaluja ajanhallintasi parantamiseen
 • Opit arvostamaan aikaasi

Valmennuksen esittely

Valmennus kestää kuusi viikkoa. Ensimmäisellä viikolla keskitytään omien arvojen, tavoitteiden ja oman toiminnan WHY:n kirkastamiseen, toisella viikolla paneudutaan aikavarkaisiin ja priorisointiin, kolmannella viikolla opetellaan yksi ajanhallinnan tärkeimmistä työkaluista sekä valjastetaan kalenterista virtuaaliassistentti, neljännellä viikolla syvennytään keskittymiseen ja kokeillaan keskittymisen menetelmiä, viikolla viisi keskiössä on palautuminen ja stressin ehkäisy ja kuudennella viikolla tunnistetaan oma viivyttelijäpersoona sekä opitaan tehokkuuden ja aikaansaamisen salat.

Valmennus ei vaadi lähiopetusta eikä livenä valmennuksen seuraamista, joten se sopii täydellisesti "kiireisen" yrittäjän tai johtajan arkeen.

Valmennuksen avulla opit hallitsemaan ajankäyttöäsi ja priorisoimaan tehtäviäsi, joten sinulle jää enemmän vapaa-aikaa harrastuksiin, perheen kanssa olemiseen sekä palautumiseen. Voit paremmin, hoidat työsi laadukkaammin ja nautit työstäsi ja arjestasi enemmän.

Haluan kokeilla!

KOKEMUKSIA

 • Kiitos Mirka ihan mielettömästä avusta erittäin kiireisen multitaskaajan (äiti, kokopäiväinen opiskelija, yrittäjä) arkeen <3 Olen saanut itseni takaisin, ja mieskin kiittää, on kuulemma nalkuttava vaimo vaihtunut takaisin tyttöystävään :) Jaksan myös useimmat päivät, tämmöisenä hankalana aikana, aamusta iltaan tytön leikeissä mukana hyvillä mielin, etäkoulu- ja etätyökiireistä huolimatta. Kiitos <3

 • Valmennus ollut hyödyksi, oppinut taas muistamaan että olemme kokonaisuus. Edellisen päivän huono ruokailurytmi vaikuttaa jaksamiseen/tehokkuuteen/ajatteluun. Erilaiset kyselyt/tehtävät saavat ajatusrattaat pyörimään myöhemminkin kuin kyseisenä päivänä. Suosittelen <3

 • Olen tykännyt valmennuksesta todella paljon. Tehtäviä on ollut sopiva määrä ja tietoa on tullut uusista asioista ja tavoista. Myös on käyty läpi sellaista jotka jo tietää/tiedostaa, mutta valmennuksen kautta on taas osannut ottaa ne huomioon omassa arjessa. Silti vaikka asia olisikin tuttu, niin kun sen lukee tai sen kertoo joku muu, tulee taas aivan eri tavalla ajateltua asiaa. Palaan ehdottomasti valmennuksen tehtäviin tasaisin väliajoin. Olen myös jo saanut mukavia rutiineja tämän kautta. Suosittelen valmennusta lämpimästi! <3

Valmentajan esittely

Mirka Helander on työhyvinvointivalmentaja ja arjen inspiroija, jonka sydän sykkii arjen- ja ajanhallinnan kehittämiselle sekä yrittäjien työhyvinvoinnin parantamiselle. Hän haluaa kannustaa ja opettaa ympärillään olevia ihmisiä omasta arjesta nauttimiseen sekä oman elämän ohjaksien ottamiseen omiin käsiin! Hyvinvointi ei ole rakettitiedettä ja se on mahdollista meille kaikille oikealla arjen- ja ajanhallinnalla. Mirka on ammatiltaan personal trainer, elintapaohjaaja ja digital wellbeing coach sekä opiskelee parhaillaan Wellness tradenomiksi erikoistuen työhyvinvointiin ja johtamiseen.

Mirka on ymmärtäväinen ja empaattinen valmentaja, joka kannustaa lempeällä, mutta sopivan tiukalla otteella ja puhuu tosiasioista niiden oikeilla nimillä. Hän on positiivinen ja energinen alansa ammattilainen, joka tekee työnsä suurella sydämellä ja asiakkaan lähtökohtia kuunnellen.

Mirka valmentaa, koska haluaa tuoda osaamisensa ihmisten keskuuteen ja auttaa oman osaamisensa puitteissa erilaisten ongelmien kanssa painivia asiakkaita. Valmennustyyliltään Mirka on positiivinen ja lempeä, mutta tarpeen tullen tiukka ja jämäkkä. Verkostojaan hyväksi käyttäen hän ohjaa asiakkaan eri ammattilaisen piiriin, mikäli asiakas tarvitsee spesifimpää apua, kuin mitä Mirka pystyy hänelle itse tarjoamaan! Mirka valmentaakin asiakkaan lähtökohdista hänen elämäntilannettaan mukaillen ja kuunnellen!

Voit tutustua Mirkaan esimerkiksi Instagramissa @mirkahelander.

VALMENNUS LYHYESTI

 
 • 6 viikkoa kestävä verkkovalmennus
 • Kuvia, videoita ja PDF-tiedostoja
 • Pohdiskelutehtäviä
 • Viikottaiset teemat
 • Voit suorittaa valmennusta missä ja milloin vain

MAKSA LIIKUNTAEDUILLA

Maksa verkkovalmennus Smartum

Maksa verkkovalmennus ePassi

Maksa verkkovalmennus Eazybreak

Maksa verkkovalmennus Edenred

Valmennuksessa käytettävät SYKE-appin ominaisuudet

 • Tehtäviä
 • Kyselyitä
 • Kuvia
 • Videoita
 • Liitetiedostoja
 • Tavoitteita

Saatavilla App Storesta Saatavilla Play Storesta

Miten verkkovalmennus toimii?

 1. Osta valmennus
 2. Ostamisen jälkeen saat vahvistuksen ostosta sähköpostiisi ja linkin, mistä pääset lataaman SYKE-sovelluksen
 3. Valmennus alkaa määriteltynä päivänä (yleensä ostoa seuraavana maanantaina), jolloin sisällöt tulevat näkyviin SYKE-sovellukseen
 4. Mikäli valmennukseen kuuluu chat-tuki tai Facebook-ryhmä, saat niihin kutsun sähköpostilla tai SYKE-sovelluksessa
 5. Valmennus alkaa ja materiaalit tulevat saataville
 6. Voit nyt myös tulostaa materiaalit Sykkeen verkkoportaalista
 7. Valmennuksen materiaalit ovat oletuksena käytettävissäsi 2 kk valmennuksen päättymisestä
 8. Kun valmennus on päättynyt, pääset arvioimaan valmennuksen
 9. Voit jatkaa SYKE-sovelluksen käyttöä omatoimisesti valmennuksen päätyttyä täysin maksutta ja hyödyntää sen monia maksuttomia ominaisuuksia
 10. Voit myös hypätä uuteen valmennukseen, koska kuten me tiedämme - matka on loputon, vain tavoitteet vaihtuvat!

Hyppää mukaan!
@syketribe